عکاسی 121 کتاب لذتی که حرفش بود: شش تک نگاری درباره ی دیدن و زیستن پیمان هوشمندزاده 3.4 20 هیچ چیز مثل مرگ تازه نیست گروس عبدالملکیان 4.3 4 تو مشغول مردن ات بودی: گزیده ای از اشعار جهان محمدرضا فرزاد 3.2 2 بودن با دوربین: کاوه گلستان زندگی، آثار و مرگ حبیبه جعفریان 3.6 4 پیام عکس رولان بارت 4.0 2 ذهن و عکاسی: چگونه با دوربین ذهن خود عکس بگیریم پل مارتین لستر 4.0 1 ترکیب بندی در عکاسی دیوید پرکل 4.2 1 نقد عکس: درآمدی بر درک تصویر تری مایکل بارت 3.7 2 روزهای انقلاب: واقعه نگاری عکاس فرانسوی از انقلاب اسلامی ایران = Times of revolution مجتبی احمدخان 5.0 0 واقعیت تو تمام است 2.2 2 درباره نگاه به عکس ها: گفت و گوی بیل جی و دیوید هورن بیل جی 3.0 1 بیگانه آشنا 4.5 0 تائوی عکاسی فیلیپ ال. گراس 4.2 0 زبان عکس: عکس چگونه از ماجراها و روابط پرده برمی دارد رابرت اکرت 3.5 1 عکاسان بزرگ جهان: برایان کو، دیوید آلیسون، ایمی بدیک، تری بینز، پاتریس دانیل، کالین فورد، فیلیپ گارنر ... پیروز سیار 3.5 0 سعید صادقی: عکاسان جنگ عراق - ایران 1367 - 1359 زهرا درویشیان 5.0 0 عکس و دیدن عکس: عکس به ما چه می دهد، ما از عکس چه می گیریم یوریک کریم مسیحی 5.0 2 حکومت 58 مارال دادور 5.0 1 مرگت چه بود؟ 5.0 1 بایگانی و تن: دو جستار در جامعه شناسی تاریخی عکاسی آلن سکولا 5.0 0