فهرست برترین مجموعه مقالات 45 کتاب این هم مثالی دیگر: چهار جستار از حقایق زندگی روزمره دیوید فاستر والاس 3.5 30 بالاخره یه روزی قشنگ حرف می زنم دیوید سداریس 3.4 30 اگر به خودم برگردم: ده جستار درباره پرسه در شهر والریا لوئیسلی 3.6 17 روح پراگ ایوان کلیما 3.7 18 اعترافات یک کتاب خوان معمولی آن فدیمن 3.3 28 اتاقی از آن خود ویرجینیا وولف 3.6 23 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی جاناتان فرانزن 3.3 13 ماجرا فقط این نبود: شش جستار درباره ی زندگی در کنار ادبیات و هنر زیدی اسمیت 3.3 12 هیچ چیز آن جا نیست: پنج جستار درباره ی صداهایی که از طبیعت نمی شنویم آنی دیلارد 3.5 7 البته که عصبانی هستم: پنج جستار درباره ی وطن و انزوای خودخواسته دوبراوکا اوگرشیچ 2.8 11 در ستایش سایه ها جونیچیرو تانیزاکی 4.0 2 هنر رمان میلان کوندرا 4.2 3 من از گردنم بدم میاد و افکار زنانه ی دیگر نورا افرون 4.0 4 جهان و تاملات فیلسوف: گزیده هایی از نوشته های آرتور شوپنهاور آرتور شوپنهاور 4.0 0 خاستگاه هرمنوتیک خود: سخنرانی ها در کالج دارتموت 1980 میشل فوکو 4.0 1 سه رساله درباره نظریه جنسی و نوشته های دیگر در همین موضوع زیگموند فروید 3.5 1 تتبعات (گزیده): همراه با شرح احوال و آثار نویسنده میشل دو مونتنی 4.0 1 زندان هایی که برای زندگی انتخاب می کنیم دوریس می. لسینگ 3.0 1 شعر زبان و اندیشه رهایی: هفت مقاله از مارتین هایدگر همراه با زندگینامه تصویری هایدگر مارتین هایدگر 5.0 0 در کام نهنگ و چند مقاله دیگر جورج اورول 2.0 1