کمدی 172 کتاب نفحات نفت: جستاری در فرهنگ نفتی و مدیریت دولتی رضا امیرخانی 4.0 25 دموکراسی یا دموقراضه سیدمهدی شجاعی 3.6 35 هر بار که معنی زندگی را فهمیدم، عوضش کردند: زیست با استفاده از خرد فلاسفه ی بزرگ دانیل مارتین کلاین 3.6 20 تمام آنچه پسر کوچولویم باید درباره ی دنیا بداند فردریک بکمن 3.9 19 بالاخره یه روزی قشنگ حرف می زنم دیوید سداریس 3.4 30 یک زرافه و نیم شل سیلورستاین 3.8 15 رزیتا خاتون (طنز) و متن دفاعیه دادگاه مطبوعات سیدمهدی شجاعی 3.6 6 تارک دنیا مورد نیاز است: ده داستان تاسف بار میک جکسون 3.8 6 مادربزرگت رو از این جا ببر! دیوید سداریس 3.3 8 دیدار قطعه گمشده با دایره کامل شل سیلورستاین 4.3 2 گربه راهنمای ما استفان گارنیه 3.5 10 مرگ غم انگیز پسر صدفی و قصه های دیگر تیموتی جان برتون 3.2 7 نوری در اتاق زیر شیروانی شل سیلورستاین 3.5 2 مرد بی وطن کورت ونه گات 3.7 5 مصائب من در حباب استارتاپ دنیل لاینز 4.1 7 بیا با جغدها درباره ی دیابت تحقیق کنیم: جستارها و غیره دیوید سداریس 3.4 5 بیشعوری تا کی؟ خاویر کرمنت 3.6 5 پیرزنی که تمام قوانین را زیر پا گذاشت سوندبرگ اینگلمان 3.1 7 تعلیمات غیراجتماعی مهرداد صدقی 3.5 4 آئینه زار سیدمهدی شجاعی 3.0 4