مدیریت 867 کتاب پدر ثروتمند، پدر فقیر شارون ال. لشتر 3.8 22 آیین دوست یابی دیل کارنگی 4.2 12 سنگفرش هر خیابان از طلاست وو-جونگ کیم 3.4 9 خلق مدل کسب و کار الکساندر استروالدر 4.6 6 تست مامان راب فیتس پاتریک 4.6 9 Creative Confidence: Unleashing the Creative Potential Within Us All تام کلی 4.4 5 قلاب: چگونه محصولاتی بسازیم که مخاطب را شبانه روز درگیر کند رایان هوور 4.2 8 تکنوکراسی و سیاستگذاری اقتصادی در ایران به روایت دکتر رضا نیازمند 4.4 5 آنچه با پول نمی توان خرید: مرزهای اخلاقی بازار مایکل جی. سندل 3.9 5 پیکان سرنوشت ما: با بهره گیری از نوشته ها و خاطرات احمد خیامی 3.7 6 مدیریت پروژه برای غیر مدیر پروژه سوزت بلیکمور 4.2 7 شرکت خلاقیت: خاطرات بنیان گذار پیکسار ادوین ای. کتمال 4.1 4 مدیران بزرگ به دنیا نمی آیند، ساخته می شوند جولی ژو 4.4 3 ذهن استراتژیست: تکنیک های کاربردی تفکر استراتژیک در سطح ملی، سازمانی و فردی سیدحسین جلالی 4.2 1 سختی کارهای سخت بن هوروویتس 4.5 2 از خوب به عالی جیمز چارلز کالینز 3.8 1 تفکر طراحی در کسب و کار: جعبه ابزاری برای راه حل یابی خلاق تیم اگیلوی 3.8 0 مدیر یک دقیقه ای: گفتگو با: مدیر یک دقیقه ای اسپنسر جانسون 3.1 2 رهبری: درس هایی که از زندگی و سال های حضورم در منچستریونایتد آموختم مایکل موریتز 3.6 1 کار فرهنگی باید جریان ساز باشد: راهبردها و روش های پایداری فعالیت های فرهنگی و تبلیغی محمدباقر نادم 4.1 2