مجموعه مقالات 837 کتاب فقط روزهایی که می نویسم: پنج جستار روایی درباره نوشتن و خواندن آرتور کریستال 3.8 37 این هم مثالی دیگر: چهار جستار از حقایق زندگی روزمره دیوید فاستر والاس 3.5 29 بالاخره یه روزی قشنگ حرف می زنم دیوید سداریس 3.4 29 در ستایش بطالت برتراند راسل 3.9 17 سرلوحه ها: یادداشت های پراکنده ی سال های 81 تا 84 رضا امیرخانی 3.4 12 روح پراگ ایوان کلیما 3.7 17 اعترافات یک کتاب خوان معمولی آن فدیمن 3.3 27 اگر به خودم برگردم: ده جستار درباره پرسه در شهر والریا لوئیسلی 3.7 12 اتاقی از آن خود ویرجینیا وولف 3.6 20 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی جاناتان فرانزن 3.3 13 مانیفست یک فمینیست در پانزده پیشنهاد چیماماندا انگازی ادیشی 3.4 13 ماجرا فقط این نبود: شش جستار درباره ی زندگی در کنار ادبیات و هنر زیدی اسمیت 3.4 11 خدا کند تو بیایی سیدمهدی شجاعی 3.6 4 ایران، جامعه کوتاه مدت و 3 مقاله دیگر محمدعلی کاتوزیان 3.7 10 مادربزرگت رو از این جا ببر! دیوید سداریس 3.3 7 ادیان در خدمت انسان: جستارهایی درباره دین و مسائل جهان معاصر موسی صدر 4.6 6 فردایی دیگر سید مرتضی آوینی 4.1 2 البته که عصبانی هستم: پنج جستار درباره ی وطن و انزوای خودخواسته دوبراوکا اوگرشیچ 2.8 11 زن و چالش های جامعه: جستارهایی درباره مسائل زن و خانواده و جوان موسی صدر 4.3 7 کتاب ها و سیگارها جورج اورول 3.5 11