دهه 1790 میلادی 18 کتاب سفر به دور اتاقم گزاویه دو مستر 2.9 16 گوشه نشین یونان، یا، هیپریون فریدریش هلدرلین 4.8 3 کاساندرای زیبا جین آستین 4.0 1 تاملاتی بر انقلاب در فرانسه ادموند بورک فلدمن 2.5 3 نقد قوه حکم ایمانوئل کانت 5.0 0 هرمان و دوروته آ: داستان یوهان ولفگانگ فون گوته 3.5 1 تفنن و سرگرمی های مهاجران آلمانی: گهواره ی هنر و روایت و داستان های کوتاه آلمانی، نخستین کارگاه داستان نویسی تاریخ ادبیات مدرن یوهان ولفگانگ فون گوته 3.0 0 نزاع دانشکده ها ایمانوئل کانت 0.0 0 فلسفه حقوق ایمانوئل کانت 0.0 0 بنجامین فرانکلین: زندگی من بهنام چهرزاد 0.0 0 حقوق انسان توماس پین 0.0 0 سیاحتنامه فیثاغورث در ایران: باگراور فیثاغورس 0.0 0 دین در محدوده عقل تنها ایمانوئل کانت 0.0 0 بنیاد آموزه فراگیر دانش پیتر هیث 0.0 0 فلسفه فضیلت ایمانوئل کانت 0.0 0