شعر اسپانیایی 23 کتاب بونوئلی ها: نوشته های سوررئالیستی لوئیسن بونوئل لوئیس بونوئل 4.2 1 مرغ عشق میان دندان های تو "ترانه های عشق و مرگ" فدریکو گارسیالورکا 4.5 1 آزادی: گزیده اشعار اوکتاویو پاز اوکتاویو پاز 4.0 0 سنگ آفتاب: گزیده اشعار با سخنی درباره شعر و زندگی شاعر اوکتاویو پاز 3.0 1 لورکا (گزیده ی اشعار فدریکو گارسیا لورکا) فدریکو گارسیالورکا 5.0 0 ترانه ی غمگین سویل گوستاووآدولفو بکر 4.0 0 ستاره ی عاشق پیشه فدریکو گارسیالورکا 3.0 0 بهشت های گم شده: گزیده شعرهای خورخه لوییس بورخس حسن تهرانی 3.0 1 دفترهای شعر اکتاویو پاز: سنگ آفتاب، روزهای اشتغال، سمندر اوکتاویو پاز 0.0 0 اسپانیا در قلب ما پابلو نرودا 0.0 0 سمندر، ورای عشق اوکتاویو پاز 0.0 0 شعر اسپانیا: از آغاز تا امروز لیلا مینایی 0.0 0 مجموعه اشعار فدریکو گارسیا لورکا: از متن اسپانیایی فدریکو گارسیالورکا 0.0 0 نه! نمی خواهم ببینمش! فدریکو گارسیالورکا 0.0 0 سایه های مرده بلوط آنتونیو ماچادو 0.0 0 منزلگاهی بر زمین پابلو نرودا 0.0 0 شاعری شیفته رنگ: چهار مقاله در شناخت فدریکو گارسیا لورکا همراه با برگزیده ای از شعرهای لورکا نازنین میرصادقی 0.0 0 مجموعه اشعار فدریکو گارسیا لورکا جلد 1 فدریکو گارسیالورکا 0.0 0 من و پلاترو خوان رامون خیمنس 0.0 0 شب آب اوکتاویو پاز 0.0 0