حقوقی 163 کتاب قضاوت های امیرالمومنین علی (ع) محمدتقی شوشتری 4.6 3 زن، ستم تاریخی، ستم برابری نعیمه اسلاملو 4.4 3 ملت، دولت و حکومت قانون: جستار در بیان نص و سنت سید جواد طباطبایی 3.5 1 رساله حقوق امام علی بن الحسین (ع) اسماعیل منصوری لاریجانی 4.3 1 بررسی یک پرونده قتل مرتضی کلانتریان 4.0 0 یادتان بخیر خانه های اجدادی!: بررسی ضرورت و فرهنگ آپارتمان نشینی... محسن عباسی ولدی 5.0 1 انسان و گستره حقوق بندگی: شرح رساله حقوق امام سجاد (ع) محمدباقر تحریری 4.8 1 کتاب احمد: به همراه پندنامه مارکوس و رساله هیئت جدیده عبدالرحیم بن ابوطالب طالبوف 2.7 1 در خانه اگر کس است: همراه اعلامیه جهانی حقوق بشر با طرح های اردشیر رستمی (در هوای حقوق بشر) و میثاق بین المللی ... محمدعلی موحد 3.0 1 مادیان هزار دادستان (هزار رای حقوقی) فرخ مردبهرامان 5.0 0 مفهوم قانون در ایران معاصر (تحولات پیشامشروطه) داوود فیرحی 5.0 2 فساد و مقبولیت قانون: از منظر جامعه شناسی حقوق آزاده چلبی 5.0 1 قانون، آزادی و اخلاق: درآمدی به فلسفه حقوق کیفری و عمومی هربرت لیونل آدولفوس هارت 5.0 0 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران: قانون اساسی مصوب 1358، اصلاحات و تغییرات و تتمیم قانون اساسی مصوب 1368 4.5 2 قضا و مزاح (طنز و نکته در مسائل قضائی، سیاسی و اجتماعی) بهمن کشاورز 4.0 1 هستی از دو چشم انداز: مقایسه هستی شناسی ابن سینا در اشارات و تنبیهات با هستی شناسی ارسطو در متافیزیک اسکندر صالحی 4.0 0 تاریخ مختصر تئوری حقوقی در غرب جان موریس کلی 3.0 1 تجدد و قانون گرایی: اندیشه میرزا یوسف خان مستشارالدوله حامد عامری گلستانی 3.0 0 منطق حیرانی در باب استدلال حقوقی حسن جعفری تبار 0.0 0 حقوق ما: چگونه کودکان می توانند جهان را تغییر دهند جانت ویلسون 0.0 0