شعر ترکیه ای 22 کتاب تو را دوست دارم چون نان و نمک: گزینه شعرهای عاشقانه ناظم حکمت 4.0 1 آلاتورکا: گزیده شعر کوتاه مدرن ترکیه میراندا میناس 3.3 0 بیهوده می بارد این باران: گزیده اشعار عزیز نسین 3.8 2 تو خواب عشق می بینی، من خواب استخوان اورهان ولی 3.6 0 شهر یک نفره: استانبول را گوش می کنم با چشمان بسته سیامک تقی زاده 3.8 0 دیوارها سخن نمی گویند احمد کایا 4.2 1 ماهی مست اورهان ولی 5.0 1 اگر قرار آمدن داری بیا آتائول بهرام اوغلی 2.0 0 ترانه ی پشت بام ها و دودکش ها: گزینه ی شعرهای اورهان ولی کانیک اورهان ولی کانیک 0.0 0 سگپرنده گی رامیز روشن 0.0 0 زیر نور خورشید خوشبختی هست احمد ارهان 0.0 0 آبی چشمانت آسمان چه کسی است!؟ آتیلا ایلهان 0.0 0 من نور ماه را نوشیده ام آتیلا ایلهان 0.0 0 عاشقانه های زمینی (عاشقانه های فاضیل هوسنو داعلارجا) فاضیل هوسنوداعلارجا 0.0 0 چهل ساعت با خضر سزایی کاراکوچ 0.0 0 تو را صدا خواهم زد: مجموعه شعر اوزدمیر آصف اوزدمیر آصف 0.0 0 شرق بهشت: هزار سال شعر و نقاشی شرقی مایکل .ا بری 0.0 0 آیا دچار عشق شده ام!؟ (عاشقانه های اورهان ولی) اورهان ولی 0.0 0