چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز فاطمه عباسی 🇵🇸 1402/10/29 چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 30 روز از 30 روز کتابهای خواندهشده در این چالش گزارش پیشرفت همرزمان حسین(ع) سیدعلی خامنه ای 4.8 41 تولستوی و مبل بنفش نینا سنکویچ 3.4 101 سقوط در سکوت: زندگینامه ی داستانی شهید جواد فکوری ابراهیم زاهدی مطلق 4.0 1 پیشوای صادق سید علی حسینی خامنهای 4.8 2 سیدابراهیم: شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده به روایت مادر و همسر مهدی گودرزی 2.9 0 زنی از تبار الوند: گذری بر سفر خانم دباغ به شوروی سابق و ابلاغ پیام حضرت امام (ره) فاطمه احمدوند 5.0 0 پاوه ی سرخ: بر اساس زندگی شهید دکتر مصطفی چمران جلد 6 داود بختیاری دانشور 4.2 0 دو زن و یک مرد بنت الهدی صدر 3.5 2 روایت رهبری: مناسبات جمهوریت و اسلامیت در انتخاب ولی فقیه سیدیاسر جبرائیلی 4.7 8 مباحثی پیرامون فرهنگ انقلاب اسلامی محمدجواد باهنر 0.0 ساده دل ولتر 3.8 8 به وقت نوترون: شهید مصطفی احمدی روشن، روایت زندگی مردی که سانتریفوژهای زندگی اش با سرعت شهادت چرخید هاجر صفائیه 4.5 3 معلم فراری: بر اساس زندگی شهید محمدابراهیم همت جلد 2 رحیم مخدومی 4.3 10 مرد هزار ساله: سیری نو در روش زندگی و شیوه کار شیخ الرئیس ابوعلی سینا رضا حجت 3.0 0 تکه ای از آسمان (بر اساس زندگی شهید محمد بروجردی) حسین فتاحی 3.8 3 درعا: خاطرات شهید مدافع حرم حسن غفاری هاجر پورواجد 5.0 0 مهاجر کوچک: بر اساس زندگی شهید اسماعیل دقایقی محسن مطلق 5.0 0 فوتبال و جنگ: بر اساس زندگی شهید ناصر کاظمی جلد 8 محمود جوانبخت 3.7 2 معلم فراری (بر اساس زندگی شهید محمدابراهیم همت) رحیم مخدومی 4.3 1 من، محمدعلی رجایی ...: زندگینامه ی داستانی شهید محمدعلی رجایی داود بختیاری دانشور 3.2 2 ۱۳۱۸ علی احمد محرابی 4.0 2 الساعه ۱۶:۰۰ بتوقیت حلب سیدحسن شکری 0.0 رایحه ماه الهه بهشتی 4.7 3 تمساح فیودور داستایفسکی 3.2 23 سیره شهید رجائی غلامعلی رجایی 3.3 1 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 183 آخرین شاه، آخرین دربار: ده سال پایانی رژیم پهلوی به روایت اسداله خان علم امیراسدالله علم 4.0 2 پرونده 312 اکبر صحرایی 4.0 0 0 2 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.