جزئیات چالش فاطمه سادات موسوی 1403/7/1 چالش روزی 30 صفحه به مدت 30 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 30 روز از 30 روز لیست کتابهایی که در این چالش خواندهاید. من دیگر ما: دختران و همسری و شغل ناب مادری: جایگاه همسری و مادری در تربیت فرزندان جلد 12 محسن عباسی ولدی 4.6 17 آسمانی نشان! آسمانی بمان!: آسمان را با زمین عوض نکنیم ما برای آسمان آفریده شده ایم ... محسن عباسی ولدی 4.2 12 بانو اجازه!: پای درس آسمانی ترین بانو محسن عباسی ولدی 4.2 6 من دیگر ما؛ کتاب سیزدهم : دختران آسمانی و سفیران مهربانی جلد 13 محسن عباسی ولدی 4.6 10 4 0 1 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.