دستهبندی عمومیجستار فقط روزهایی که می نویسم: پنج جستار روایی درباره نوشتن و خواندن آرتور کریستال 3.8 37 عکاسی، بالون سواری، عشق و اندوه جولیان بارنز 3.9 27 دستور زبان عشق: از شعرهای 85 - 80 قیصر امین پور 4.3 13 این هم مثالی دیگر: چهار جستار از حقایق زندگی روزمره دیوید فاستر والاس 3.5 29 رقعه سیدحمیدرضا برقعی 4.3 13 بی بال پریدن قیصر امین پور 4.3 23 نقشه هایی برای گم شدن ربکا سولنیت 3.7 26 لنگرگاهی در شن روان: شش مواجهه با سوگ و مرگ الهام شوشتری زاده 3.7 22 گلها همه آفتابگردانند قیصر امین پور 4.0 5 رها و ناهشیار می نویسم: هنر جستارنویسی ادر لارا 4.3 17 لذتی که حرفش بود: شش تک نگاری درباره ی دیدن و زیستن پیمان هوشمندزاده 3.4 20 اگر به خودم برگردم: ده جستار درباره پرسه در شهر والریا لوئیسلی 3.7 12 درد که کسی را نمی کشد: پنج جستار درباره ی گم شده های خلوت و شلوغی جاناتان فرانزن 3.3 13 نجات از مرگ مصنوعی؛ در ستایش تنش های درونی حبیبه جعفریان 4.1 19 کویر علی شریعتی 4.3 7 ماجرا فقط این نبود: شش جستار درباره ی زندگی در کنار ادبیات و هنر زیدی اسمیت 3.4 11 حق السکوت محمدمهدی سیار 3.8 5 حواس پرتی مرگ بار: دو جستار برندۀ جایزۀ پولیتزر جین واینگارتن 3.9 11 نظر به درد دیگران سوزان سانتاگ 3.7 7 البته که عصبانی هستم: پنج جستار درباره ی وطن و انزوای خودخواسته دوبراوکا اوگرشیچ 2.8 11