معرفی کتاب گرشاسب نامه اثر علی بن احمد اسدی کتابعمومیادبیاتشعر گرشاسب نامه علی بن احمد اسدی 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 7 ناشر دنیای کتاب شابک 9789643461379 تعداد صفحات 442 تاریخ انتشار 1393/9/25 توضیحات کتاب گرشاسب نامه، شاعر علی بن احمد اسدی. لیستهای مرتبط به گرشاسب نامه سید امید حسینی 1403/1/12 کتابهایی که چند بار خوندم 30 کتاب اینها کتابهاییه که تا به حال بیش از یک بار خوندم و دوست دارم بازم بخونم. لیست به مرور تکمیل میشه. 6 33 یادداشتها محبوبترین جدیدترین پیمان قیصری 1404/4/8 احتمالاً هرگز گرشاسب رو فراموش نمیکنم چون وقتی تصمیم گرفتم داستانش رو به طور خلاصه توی کانال تلگرام بنویسم، فکر نمیکردم وسط خوندن جنگهای گرشاسب، مجبور باشم جنگ ایران و اسرائیل رو هم با چشمم ببینم! گرشاسب پهلوان بدون شکسته و بنا به برخی متون بدون مرگه تا روزی که ضحاک دوباره نیرو گرفته رو شکست بده. این کتاب سرگذشت گرشاسب از کودکی تا تمام جنگها و اتفاقات زندگیش رو در بر میگیره. در مقابل شاهنامه این کتاب واقعا حرفی برای گفتن نداره، نه در داستان و روایت، نه در قدرت شعر و نه در برانگیختن احساسات. پهلوانی که به هر نحوی پیروزه و حتی به سختی نمیافته خیلی جذاب نیست و احساسات خواننده رو درگیر نمیکنه ضمن اینکه خدمت به ضحاک هرچند در کتاب براش توجیه آورده شده، خیلی مورد قبول نیست. اگر به شاهنامه امتیاز ۵ بدم، حق این کتاب بیشتر از ۲ نیست ولی امتیاز کتاب رو ۳ میدم چون به نظرم شاهنامه خیلی بیش از ۵ امتیاز ارزش داره در مقابل بقیهی کتابها. 0 8