معرفی کتاب رستگاری در تکیه دولت اثر امیرحسین شریبانی رستگاری در تکیه دولت امیرحسین شریبانی 2.7 5 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 7 خواهم خواند 3 خرید از کتابفروشیها ناشر نشرچشمه شابک 9786220109686 تعداد صفحات 190 تاریخ انتشار 1402/1/1 توضیحات کتاب رستگاری در تکیه دولت، نویسنده امیرحسین شریبانی. عمومی لیستهای مرتبط به رستگاری در تکیه دولت مهتاب تیموری 1403/11/30 خوانده شده های 1403 66 کتاب سال 3 برای من خیلی سخت و پر از چالش بود. از مسائل کاری گرفته تا از دست دادن عضوی از خانواده و مشکلات فراوان دیگه. الان دیگه تقریبا به آخرهای این سال رسیدیم و فکر کنم وقت خوبیه که دورنمای سال رو ببینم. اگر هرکدوم از کتاب ها رو خوندین خوشحال میشم نظرتون رو برام بنویسین. امیدارم سال 3 با شما مهربون بوده باشه.✌ 0 16 نشرچشمه 1403/11/6 نظرسنجی چشمهخوان - داستان فارسی (داستان و رمان) 61 کتاب کتابهای منتشر شده در ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ 2 34 Fatima 1403/5/3 کتاب هایی به قلم نویسندگان ایرانی 66 کتاب همه ژانر<📚> 1 32 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مهتاب تیموری 1403/7/4 کتابی نبود که بخوام به آدمای دیگه توصیه کنم. صرفا برای اینکه شروعش کرده بودم، تا آخر جلو رفتم که در نهایت ناامیدشدم از سیر روایت. ایده جالبی بود ولی به نظرم نویسنده نتونست خوب اجراییش کنه. فضای داستان هم یه حال و هوای دستوری داشت انگار که سفارش داده بودن تا همچین چیزی چاپ بشه. نمیتونم دقیق بگم . خیلی از توصیفات و دیالوگها خام بود. انگار جملات رمانهای نود و هشتیا رو دارم میخونم. تعدد شخصیت و ناپختگی نویسنده در پرداخت شخصیتها واقعا کلافهام میکرد. 2 2