معرفی کتاب Just for the Summer اثر Abby Jimenez

3.9

ناشر
Forever
_

کتاب Just for the Summer، نویسنده Abby Jimenez.

"فقط برای تابستان" اثر " اَبی هیمِنِز" که همین امسال ۲۰۲۴ چاپ شده.
یک رمان عشقولانه دیگه از این نویسنده موفق که من قبلا کتاب " زندگی کوتاه است" رو ازش خونده بودم و خوشم اومده بود ولی چون این آخرین اثرش هنوز ترجمه نشده، همون زبون اصلیش رو که چاپ غیر کپی رایتی داخل ایران هست رو خوندم. متن انگلیسی سهل و ممتنع هست و فهمیدنش اذیت نمیکنه و نیاز به کالری سوزی نداره. و البته میشه حدس زد که چقدر متن اصلی در ترجمه فارسی با تایید ارشاد، منقلب خواهد شد! البته من نمیدونستم کتابهای ایشون ظاهرا یک ارتباطی هم باهم دارند و بهتره به ترتیب خونده بشن.
-Yours Truly
-Part of Your World
-Life's Too Short
-The Happy Ever After Playlist
-The Friend Zone
-Just For The Summer
هدف نویسنده توضیح "تروما" و اثرش در زندگی آدمها بوده که در قالب یک رمان آورده شده.
داستان از این قراره که "جاستین" فکر میکنه دچار یک طلسم شده که باهر دختری که قرار میزاره و باهم آشنا میشن، بعد از بهم خوردن رابطه اون دختر عشق واقعیش رو پیدا میکنه و عروسی میکنه! این وضعیتش رو با اسامی مستعار در فضای مجازی منتشر میکنه و معروف میشه بطوریکه دختر میخوان باهاش دِیت داشته باشن تا مطمئن بشن بعد از جدایی با یک نفر دیگه عروسی میکنن! در همین حین دختری بنام "اِما" به آیدی ناشناس جاستین پیام میفرسته که من هم دچار همین طلسم هستم! بعد قرار میزارن که با هم دِیت بزارن و جدا بشن تا هردو به عشق واقعیشون برسن! ولی بعد از قرار اول اونجور که انتظار داشتن قضیه پیش نمیره....

در بعضی جاهای داستان مطالب جالبی هم بیان میشه که دوستشون داشتم مثلا:
Home wasn't a place, it was a person. For me it was a whole family.
یه جای دیگه درباره عشق واقعی میگه اون چیزهایی که تو کتابهای داستان مینویسن درباره تعطیلات رویایی  و قدم زدن های زیر نور ماه نیست. عشق همون چیزهای ساده در زندگی روزمره هست مثل اینکه آخرین تکه نون صبحونه رو نمیخوری تا همسرت بخوره تا آخرین گاز ساندویچت رو میدی به اون چون میدونی دلش میخواد ولی توهم سیر نشدی هنوز. باک بنزین ماشینش رو پر میکنی تا مجبور نشه بره پمپ بنزین. بااینکه سردت هست ولی کاپشنت رو میدی بهش و الکی میگی خوبم. تو روز تعطیل وقتی خوابش برده روش رو میپوشونی و کارهای شستشو رو هم انجام میدی. وقتی مریضه به فکرشی و ازش مراقبت میکنی. اینها عشق واقعیه! نه خریدن کادو گرون قیمت و رفتن به مسافرتهای رویایی.

۴۰۵ صفحه
#Just_for_the_summer