معرفی کتاب اردشیر محصص: انسان های کوچک آرزو های بزرگ اثر سید امیر سقراطی اردشیر محصص: انسان های کوچک آرزو های بزرگ سید امیر سقراطی 3.8 3 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر گهگاه شابک 9786225500136 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب اردشیر محصص: انسان های کوچک آرزو های بزرگ، نویسنده سید امیر سقراطی. عمومی لیستهای مرتبط به اردشیر محصص: انسان های کوچک آرزو های بزرگ رعنا حشمتی 1403/7/24 انسانهای کوچک آرزوهای بزرگ 17 کتاب وقتی این اسمها رو میبینم یا درموردشون میخونم یه اشکی در چشمام جمع میشه. از دیدن آدمهای (مثلا) کوچکی که کارهای بزرگ انجام دادن در جهان. و تصویرسازی این مجموعه رو هم خیلی دوست دارم. برای یکجا جمع شدن این مجموعه :) 5 221 یادداشتها محبوبترین جدیدترین میم صالحی فر 1403/8/30 گرافیک و تصاویر کتاب واقعا عالی هستن اما اگر قراره این اثر رو به عنوان یک کتاب کودک نگاه کنیم، به لحاظ ادبی و زبانی مناسب کودک نیست. جملات طولانیاند و پاراگرافها در هم و خیلی از مفاهیم گفته شده هم انتزاعی اند و برای کودک غیرقابل درک متن اخر کتاب هم کاملا ادبیات بزرگانهای دارد. از همه مهمتر در کتاب هیچ منبعی ذکر نشده که بشه فهمید چقدر از متن مستنده و چقدرش از خلاقیت ذهن نویسنده تراوش شده است. به نظرم جا داشت کاریکاتور و تفاوتش با نقاشی هم براب کودک مختصرا توضیح داده میشد. 0 5