معرفی کتاب بی بی: منتخب داستان های کوتاه اولین جشنواره ی سراسری اینترنتی داستان کوتاه دفاع مقدس استان گیلان اثر جمشید عباسی شنبه بازاری
0.0 0 یادداشت
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
کتاب حاضر، مشتمل بر داستان های کوتاه منتخب اوّلین جشنواره سراسری اینترنتی داستان کوتاه دفاع مقدس استان گیلان است. برخی از عناوین داستان ها عبارتند از: «بی بی»؛ «برای مادرم»؛ «از آن سال ها»؛ «این چند روز»؛ «حوضی پُر از ماهی گلی»؛ «برسد به دست تو»؛ «من فرشته نیستم»؛ «رقص در باد» و «جرعه ای از آسمان». در خلاصه داستان «بی بی» آمده است: «بی بی» پیرزن تنهایی است که در روستایی کنار «امامزاده شهسوار» زندگی می کند. پسرش «خداداد»، در جنگ شهید شده است و پسر دیگرش «علی یار»، پرچم سبزی را بر مزار او نصب کرده است. چند روز بعد، «علی یار» با جلب رضای «بی بی» برای گرفتن انتقام «خداداد» به جنگ می رود، در حالی که از نیامدن و شهید شدن خود مطمئن است. شهادت او با خوابی که همسر او، «المان» دیده و نامه ای از او، به اثبات می رسد. «بی بی» نیز بعد از آگاهی از این موضوع، با مرگ خود در «امامزاده شهسوار» به دو فرزند شهیدش ملحق می شود. کتاب حاضر، با هدف آشنایی خواننده با جنگ ایران و عراق و تبعات آن و آشنایی با ایثار و رشادت های رزمندگان جان بر کف تدوین شده است.