معرفی کتاب آیین دوست یابی و چگونگی نفوذ بر دیگران اثر دیل کارنگی مترجم زهرا حسنی

آیین دوست یابی و چگونگی نفوذ بر دیگران

آیین دوست یابی و چگونگی نفوذ بر دیگران

دیل کارنگی و 1 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

1401/1/13

یکی از نیازهای اساسی انسان در زندگی آن است که بتواند با دیگران رابطه برقرار کند و بر آن‌ها تاثیر بگذارد. همه‌ی ما انسان‌ها، برای اینکه دیگران دوستمان داشته باشند و دیگران را دوست داشته باشیم، دست به کارهای مختلفی می‌زنیم؛ بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که روابط در زندگی ما از اهمیت به سزایی برخوردارند.

کتاب آیین دوست‌ یابی و چگونگی نفوذ بر دیگران (How To Win Friends And Influence People) نوشته‌ی دیل کارنگی، به شکل مشخص درباره‌ی روابط ما و امکان تغییر آن‌ها نوشته شده است. کارنگی معتقد است ما با تغییر در اخلاق و رفتارهایمان، می‌توانیم روابط خود را بهبود ببخشیم و تحولی را در زندگیمان به وجود آوریم که همیشه در انتظارش بوده‌ایم. او توصیه می‌کند اگر به دنبال تاثیرگذاری بر دیگران هستیم، باید به گونه‌ای رفتار کنیم که از طرفی دیگران را به خودمان علاقه‌مند کنیم و از طرف دیگر، از آن‌ها برای خود دشمن نتراشیم. این دو توصیه‌، درون‌مایه‌های اصلی کتاب هستند که کارنگی با مهارت خود در نویسندگی، آن‌ها را به بهترین شکل تحلیل کرده و آموزش می‌دهد.

دیل کارنگی که خود سخنران و مدرس دوره‌های پیشرفت شخصی و سخنرانی بود، در کتاب آیین دوست‌ یابی و چگونگی نفوذ بر دیگران، به سخنرانی نمی‌پردازد؛ بلکه راهکارهایی عملی را پیشنهاد می‌کند که در طول زمان، مهارت ما را در برقراری ارتباط افزایش می‌دهند.