جعبه شکلات جعبه شکلات آگاتا کریستی و 1 نفر دیگر 5.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 ناشر مژگان شابک 0000000123891 تعداد صفحات 212 تاریخ انتشار 1374/5/30 توضیحات کتاب جعبه شکلات، مترجم گیسو ناصری. لیستهای مرتبط به جعبه شکلات محمدامین طاهری آگاتا کرستی همراه با موسیو پوآرو 37 کتاب کتاب هایی که در آن هرکول پوآرو نقش آفرینی کرده پ پرده (رمان) پس از تشییع جنازه پنج خوک کوچک ت تابوت بسته (رمان) تحقیقات پوآرو تراژدی در سه پرده ج جشن هالووین چ چهار قدرت بزرگ (رمان) ح حماقت مرد مرده خ خطر در خانه آخر د دختر سوم ر راز قطار آبی س ساعتها (رمان آگاتا کریستی) سرو غمگین سوزش سرانگشتان ش شاهد خاموش شیطان زیر آفتاب ف فیلها به یاد میآورند ق قتل به ترتیب الفبا قتل در بینالنهرین قتل در تعطیلات قتل در خوابگاه دانشجویی قتل در زمین گلف قتل در قطار سریعالسیر شرق قتل در مجتمع مسکونی قتل راجر آکروید قتلهای تکنگاره ک کریسمس هرکول پوآرو گ گربهای میان کبوتران گناه مضاعف و داستانهای دیگر ل لرد اجور میمیرد م ماجرای اسرارآمیز در استایلز ماجرای پودینگ کریسمس مردی با لباس قهوهای مرگ بر روی نیل مرگ خانم مکگینتی مرگ در میان ابرها ملاقات با مرگ موجسواری (رمان) ن نخستین پروندههای پوآرو و ورقها روی میز ی یک، دو، سگک کفش من 3 14 آیوی سفری به دنیای جنایی 11 کتاب یک پلیس خوب نمیتونه بخوابه چون یه جای کار می لنگه،یک پلیس بد نیمتونه بخوابه چون وجدانش نمیذاره(فیلم بی خوابی) 0 5 یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمدامین طاهری 1403/3/7 - در پیدا کردن راز معما شکست خوردهاید؟ -حالا فهمیدم تو منظورت این است که اگر تا به حال در انجام امری موفقیتی پیدا نکردم برایت شرح دهم یک بار دوست من،بله یک بار من در خودم موجودی احمق یافتم این کتاب دارای ۸ داستان از آگاتا کریستیس که در آن پوارو نقش آفرینی کرده است در داستان آخر این کتاب که به نام جعبه شکلات است آگاتا کرستی داستانی از پوارو را روایت میکند که در آن پوارو شکست خورده است 0 1