معرفی کتاب دستچین: گزیده هفت مجموعه شعر: عبور . در سایه.... اثر سیدعلی موسوی گرمارودی دستچین: گزیده هفت مجموعه شعر: عبور . در سایه.... سیدعلی موسوی گرمارودی 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 1 ناشر دفتر نشر فرهنگ اسلامی شابک 0000000123577 تعداد صفحات 274 تاریخ انتشار 1368/1/1 توضیحات کتاب دستچین: گزیده هفت مجموعه شعر: عبور . در سایه....، نویسنده سیدعلی موسوی گرمارودی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین سعیده شبرنگ 1402/12/27 در روزهای نوجوانی این کتاب یکی از همراه های همیشگیام بود وقت فعالیت فرهنگی در مدرسه، وقت جشنهای خانه و مسجد و هیأت، و خصوصا وقت های خلوت و تنهایی، شعرها را انتخاب میکردم و میخواندم یکی از عوامل علاقهی من به شعر نوشتن و شعر سرودن، همین مجموعهی استاد گرمارودی بود که از بای بسم الله تا تای تمت آن را باااارها و بارها خوانده بودم هنوز هم بسیاری از عبارات آن را در حافظه دارم قصیدههای معروف و اشعار مشهور استاد را اول بار در همین مجموعه خواندم در سایه سار نخل ولایت، و خط خون، در قله ی این کتابند 0 0