گزارش شطرنج و نهش نیو - اردشیر عمومیادبیاتمتون کهن گزارش شطرنج و نهش نیو - اردشیر تورج دریایی و 2 نفر دیگر 5.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 4 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر توس شابک 9789643157333 تعداد صفحات 96 تاریخ انتشار 1393/2/30 توضیحات کتاب گزارش شطرنج و نهش نیو - اردشیر، ویراستار کامیار عبدی. یادداشتها محبوبترین جدید ترین مهرآسا رضایی 1402/4/15 همهی ما شطرنج و نرد رو میشناسیم ولی تا حالا از خودتون پرسیدید که این بازیها از کجا اومدن؟ اگر نپرسیدید، الان وقت پرسیدنشه چون این کتاب پاسخ شماست. "گزارش شطرنج و نهش نیو-اردشیر" یک متن کهنه که به سفر بازی شطرنج از هندوستان به دربار خسرو انوشیروان و پدید اومدن بازی نیو-اردشیر (یا همون نرد) به دست بزرگمهر و اندیشمندان ایرانی میپردازه. . خوندن این کتاب میتونه تجربهی فوقالعاده دلچسبی باشه؛ مخصوصا اگر به یکی از این بازیها علاقه دارید. از خوانش متنش هم نترسید. ترجمهش بسیار روانه و مقدمهی کتاب هم خیلی جالبه. "گزارش شطرنج و نهش نیو-اردشیر" هم تاریخه و هم داستانی که میتونه میخکوبتون کنه. 0 1