معرفی کتاب هیولاهای دوست داشتنی اثر استفانو بنی مترجم زهراسادات میرکبیری کتابعمومیداستان هیولاهای دوست داشتنی استفانو بنی و 2 نفر دیگر 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر کتاب خورشید شابک 9786007131343 تعداد صفحات 256 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب هیولاهای دوست داشتنی، مترجم زهراسادات میرکبیری. لیستهای مرتبط به هیولاهای دوست داشتنی مرضیه صفری 1403/11/27 رفیق نیمهراه 18 کتاب کتاب های رها شده عزیز، بلاخره تصمیم گرفتم وارد لیست خواندههای اینجا قرارتون بدم. امیدوارم «بهخوان» به جای پیام فلان دوست فلان کتاب را خواند، بنویسه :«فلان دوست فلان کتاب را به کتابخانهاش افزود» من برای کتاب های لیست حاضر رفیق نیمه راه بودم. گاها پنجاه صفحه مونده بود کتاب تموم شه و گاها دویست صفحه. فرقی نداشت. به محض اینکه ارتباطم با کتاب قطع میشد رهاشون میکردم. باید بگم بیشتر این کتاب ها رو بسیار دوست داشتم فقط گاهی ادامه دادنشون برام سنگین بود . در نهایت بهشون برمیگردم تا پنجره های باز ذهنم بسته شه. 0 4 مرضیه صفری 1403/11/23 از دقیقه تا ساعت 20 کتاب مجموعه داستان! داستانهای کوتاهی که گاهی هرکدوم فقط یک دقیقه از زمانتون رو به خودش اختصاص میده. گاهی هم ممکنه چندین ساعت مشغول خوندن قصه دیگری از این لیست باشید. 0 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین عرفان توانگر 1403/12/23 من به شخصه فن پر و پاقرص جناب بنی هستم بس که فضا هوایی که میسازن آدمو به فکر فرو میبره اصلا تک تک داستان های این کتاب میتونه ایده یه فیلم سینمایی باشه بس که آدم خلاقیه این بشر(اگه فیلم های آنتولوژی مثل مرگ عشق ربات رو دیده باشید و خوشتون اومده باشه که صدی به نود عاشق این کتاب میشید ) خلاصه اگه دوست دارید به یه سفر پر از چیز های برید این کتاب و بخونید 0 1