معرفی کتاب چارلی مرغ می شود اثر سام کوپلند مترجم هدا نژادحسینیان کتابکودک۷ تا ۹ سال چارلی مرغ می شود سام کوپلند و 3 نفر دیگر 4.0 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 4 خواهم خواند 0 ناشر پرتقال شابک 9786004627238 تعداد صفحات 256 تاریخ انتشار 1399/12/4 توضیحات کتاب چارلی مرغ می شود، نویسنده سام کوپلند. لیستهای مرتبط به چارلی مرغ می شود سمانه رحمدل 1404/2/30 فرار از بزرگسالی 30 کتاب احتمالا بیشتر ما (متولدین دهه شصت و قبلش) خیلی زود بزرگسالخون شدیم. کودکی و نوجوانی رو یککله با خلاصهها و بعدتر متون کامل آثار چارلز دیکنز و ژول ورن و بقیه اساتید طی کردیم. در دوازده سالگی بربادرفته خوندیم! حتی تلاش کردیم داستایوفسکی بخونیم! (از سرنوشت کسانی که موفق به این کار شدن اطلاعی در دست نیست). ملالی نیست. شخصا راضیام. این لیست هم جنبه اعتراضی نداره. صرفا برای مواقعیه که میخوایم برای چند دقیقه یا چند ساعت، از بزرگسالیِ طولانیمدتمون مرخصی بگیریم. مخلوطی از کتابهای نوستالژیک و جدید.(لیست به مرور تکمیل میشه) 4 100 یادداشتها محبوبترین جدیدترین سمانه رحمدل 1403/11/12 اسپویل که نمیشه گفت، ولی خب. اگه این ایدهی خلاقانهی خالهریزهای، به جمعبندیِ خانممعلمی نمیرسید، راضیتر بودم. البته قبول دارم که مشکل خودمه و میبایست کتاب متناسب رده سنی خودم انتخاب میکردم. در عوض ضمیمه کتاب خیلی جالب و بامزه بود و مشخصا با [تقریبا] تک تک جملاتِ «نامه انتشارات» بلند بلند خندیدم. 0 2