معرفی کتاب پیله های من اثر امیلی دیکینسن مترجم الهام محمودی کتابعمومیادبیاتشعرشعر جهان پیله های من امیلی دیکینسن و 1 نفر دیگر 1.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 1 ناشر تمدن علمی شابک 9786226310307 تعداد صفحات 92 تاریخ انتشار 1398/3/29 توضیحات بر سر عهد و پیمانم می مانم هرچند که بانگی بر من نبودهرچند که اجل ملاحظه نکرده بود مرابه همراه می آورم آن گل رز راو دوبار عهد می بندم ادبیات آمریکا ادبیات کلاسیک دهه 1920 میلادی شعر شعر آمریکایی لیستهای مرتبط به پیله های من طناز 1403/10/24 کتابهای ۱۴۰۳ 23 کتاب این لیست کتاب هایی هست که تو ۱۴۰۳ خوندم 0 13 یادداشتها محبوبترین جدیدترین طناز 1403/10/26 «من میتوانم غم و اندوه را به آب دهم! حوض هایی کامل از آن بسازم من اما به آن خو گرفته ام کمترین حجم از شادی کمرم را شکست من اما در حال مستی اجازه نمیدهم رنگ از رخسارم پریده شود همچنان لبخند بزنم با جامی از مشروب جدید که هر چه بود همین بود» راسیاتش تو شاعرهای خارجی خیلی اسم امیلی دیکنسون بولد بود ولی الان که این کتابشو خوندم بنظرم چیز خاصیم نبود و اصلا پای شاعرای ایرانی نمیرسه البته برا قضاوت دقیق تر باید حتما بقیه کتابایی که ازش دارم رو هم بخونم ولی خب این که اصلا خوب نبود. 0 5