تمدن نوین اسلامی
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
ما باید دنبال تمدن نوین اسلامی باشیم برای بشریت؛ این تفاوت اساسی دارد با آنچه قدرتها دربارهی بشریت فکر میکنند و عمل میکنند؛ این به معنای تصرّف سرزمینها نیست؛ این به معنای تجاوز به حقوق ملتها نیست؛ این به معنای تحمیل اخلاق و فرهنگ خود بر دیگر ملتها نیست؛ این به معنای عرضه کردن هدیهی الهی به ملتها است تا ملتها با اختیار خود، با انتخاب خود، با تشخیص خود راه درست را انتخاب کنند... دشمن آمریکا اسلامگرایی است؛ اسلامگرایی یعنی مسلمان تا وقتی بیتفاوت راهش را بیاید و برود و انگیزهای نسبت به اسلام نداشته باشد، احساس دشمنی با او نمیکنند؛ اما وقتی اسلامگرایی به میان آمد، پایبندی و تقیّد به اسلام و حاکمیت اسلام به میان آمد، پایهریزی همان تمدن اسلامی وقتی به میان آمد، دشمنیها شروع میشود... لذا وقتی بیداری اسلامی در دنیای اسلام رخ میدهد، شما میبینید چقدر دستپاچه میشوند، تلاش میکنند، کار میکنند بلکه ضایعش کنند؛ بلکه نابودش کنند؛ یک جاهایی هم موفق میشوند. امروز مسئلهی فلسطین به برکت بیداری اسلامی بار دیگر به یک مسئلهی اصلی دنیای اسلام تبدیل شده است؛ نباید بگذارید این برجستگی و این امتیاز از بین برود و زیر توطئهها و ترفندهای دشمنان مسلمانها و دشمنان امت اسلامی پنهان بماند. مسئلهی فلسطین یک مسئلهی اصلی است. در طول زمان، ملتها دولتهای خودشان را با موضعگیری آنها در قضیهی فلسطین محک میزدند. کتاب «تمدن نوین اسلامی که سی و نهمین جلد از مجموعه «رهنامه» است، بیانات مقام معظم رهبری را در این رابطه گردآوری کرده است.
لیستهای مرتبط به تمدن نوین اسلامی