3.0

1400/10/1

امام خمینی (ره) از جمله علمایی بود که تا  به مطلبی عمل نکرده بود آن را به دیگران توصیه نمی‌کرد. زیرا از اساتید اخلاق خود آموخته بود عالم بی عمل هیچ تاثیری در جان مردم ندارد. امام که ایمان و عمل خود را برای خداوند خالص نموده بود توانست همه را به سمت خدا بخواند و در جامعه‌ ایران انقلاب بیافریند.

علی اکبر سبزیان با محور قرار دادن موضوع ساده‌زیستی به سراغ زندگی امام خمینی (ره) و بیانات ایشان رفته است. در فصل اول با مجموعه ای از سخنان ایشان روبرو هستیم که از اهمیت ساده‌زیستی و ضرورت قناعت در سبک زندگی اسلامی سخن می‌گویند. در فصل دوم با خاطراتی از زندگی خود امام مواجه هستیم که ثمره عملی این بیانات را می‌توان در زندگی شخصی و خانوادگی امام دید. قناعت و ساده‌زیستی که هم مردم عادی و هم سیاستمداران جهان را مبهوت و انگشت به دهان کرده بود.

در ادامه برشی از کتاب «ساده مثل روح الله» را می‌خوانید:

وزیر آموزش و پرورش نیکاراگوئه که کشیش هم بود، به ایران آمده بود و گفته بود می‌خواهم پیشوا و رهبر انقلاب ایران را ببینم بعد از آن که او با امام دیدار کرد و به کشورش برگشت نامه‌ای برای ما فرستاد که در آن نوشته بود: وقتی من در کوچه‌های پرپیچ و خم جماران می‌رفتم فکر نمی‌کردم رهبر انقلاب اسلامی ایران، در چنین روستایی، آن هم در آن کوچه‌های پرپیچ و خم زندگی کند.