معرفی کتاب کمونیست موماتر و داستانهای دیگر اثر میشائیل کلبرگ مترجم مریم مویدپور

کمونیست موماتر و داستانهای دیگر

کمونیست موماتر و داستانهای دیگر

میشائیل کلبرگ و 1 نفر دیگر
3.2
2 نفر |
2 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

3

خواهم خواند

0

شابک
9786002961204
تعداد صفحات
148
تاریخ انتشار
1393/2/29

توضیحات

        
همه دنیا یک تئاتر است و هرکس نقش خودش را بازی میکند برای من فرقی نمیکند نام آن نمایش چیست،تا زمانی که روی صحنه و در معرض نمایش باشم.
یک کمونیست پاریسی که قرار است در کنگره سلح مسکو شرکت کند،نباید این گونه فکر کند،اما حزب کمونیست فرانسه هیچ چاره ای جز فرستادن این مرد به مسکو ندارد.مردی که قرار است به عنوان نماینده ملت های تحت ستم امپریالیسم فرانسه،در آن مراسم شرکت کند.ولی او جمله ها و واژه های مورد نیاز برای شرکت در آن مراسم را مانند تئاتر و با چنان مهارتی یاد میگیرد که همه شرکت کنندگان کنگره را با رفتارش شگفت زده میکند.
میشائل کلبرگ در داستان های این کتاب از کنار آمدن انسان ها با شرایط متفاوت زندگی شان میگوید.او نظاره گری دقیق با سبک نگارشی بسیار جالب است.

      

یادداشت‌ها

ندا

ندا

1402/2/12

          امتیاز من ۳/۵

درباره کتاب👇
〰️ کتاب کمونیست موماتر اولین کتابیست که از میشائیل کلبرگ؛ نویسنده، مترجم و روزنامه نگار آلمانی که در ایران به فارسی ترجمه شده است، کلبرگ این کتاب را در سال ۱۹۹۷ پس از سه کتاب نسبتا بدبینانه منتشر کرده است. این مجموعه با فضای نسبتا خوش‌بینانه‌اش نقطه عطفی در آثار ادبی کلِبرگ به شمار می‌آید. بیشتر قهرمانان داستان‌ها با خوش‌شانسی‌های پیش‌بینی‌ نشده‌ای روبه‌رو می‌شوند و با دوستان و نزدیکانشان به توافق می‌رسند. 

〰 این کتاب مجموعه‌ای از ۷ داستان کوتاه می‌باشد و اولین داستان این کتاب به نام کمونیست موماتر می‌باشد؛ در این داستان حزب کمونیست شوروی، کنگره صلح مسکو را برپا کرده و حزب کمونیست فرانسه به دنبال یک سیاه پوست از طبقه کارگر در حزب خود می گردد تا او را به شوروی بفرستد ولی چنین فردی در حزبشان نیست و به همین خاطر وادار می‌شوند تا یک بازیگر تئاتر را به جای فرد مورد نظر بفرستند که در این مسیر اتفاقات جالبی میفتد. 

〰 او در این داستانها موقعیتهای مختلف و متنوع زندگی را کنار هم می‌آورد، که نقطه مشترک اکثر این داستانها سردرگمی و تناقض‌های آنها در شرایط اجتماعی گوناگون است و همزمان از چگونگی کنار آمدن‌شان با شرایط متفاوت زندگی شان سخن می گوید و آن را  به خوبی و کاملا واقع بینانه به تصویر می‌کشد.



۵ اردیبهشت ۱۴٠۲
        

6