معرفی کتاب بچه های من! آفریقای من! اثر آتول فوگارد مترجم محمدباقر قهرمانی
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
"ایزال دایسون" سفیدپوست و "تامی ابسیکوانا"ی سیاه پوست طی یک مناظره، که در مدرسه ی سیاه پوستان درباره ی حقوق زنان در جامعه تشکیل شده است، با یک دیگر آشنا می شوند. با وجودی که نظرات ایزابل مورد توجه اکثریت حاضران قرار گرفته، اما تامی از این شکست ناراحت نشده و همین باب دوستی بین آن ها را می گشاید. "آقای رام". معلم مدرسه ی سیاه پوستان که دورا دور بر این دوستی نظارت دارد، از آن ها می خواهد در مسابقه ی بزرگ زبان انگلیسی کشور شرکت کرده و جایزه ی بزرگ آن را به خود اختصاص دهند. در جلسه های متعددی که برای آمادگی در مسابقه برگزار می شود، آقای ام و ایزابل متوجه می شوند، تامی به گروه های تندروی سیاه پوست ملحق شده و قصد دارد همراه آنان در اعتصاب و اغتشاش آینده شرکت کند. نصیحت های معلم برای به راه آوردن تامی بی نتیجه می ماند و سرانجام طی همان اغتشاش ها آقای ام به اتهام جاسوسی برای پلیس کشته می شود. در ملاقات آخر ایزابل و تامی، ایزابل با خشم تمام، تامی را در مرگ معلم محبوبش مقصر قلمداد کرده و به هیچ عنوان عذر او را نمی پذیرد. تامی که تحت تعقیب است از شهر می گریزد و ایزابل برای ادای احترام به آقای معلم روانه ی محلی می شود که او بسیار به آن علاقه داشته است. "بچه های من! آفریقای من!" نمایش نامه ای است در دو پرده که با سه شخصیت آقای ام، ایزابل دایسون، و تامی امبیکوانا قابل اجرا است. وقایع این داستان در شهر کوچک "ایسترن کیپ کارو"، در آفریقای جنوبی و در پاییز 1984 روی می دهد.