معرفی کتاب حضرت یار اثر زهره کلهر کتابعمومیداستانایران حضرت یار زهره کلهر و 1 نفر دیگر 3.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر سخن شابک 9786222600358 تعداد صفحات 816 تاریخ انتشار 1399/12/16 توضیحات کتاب حضرت یار، نویسنده زهره کلهر. یادداشتها محبوبترین جدیدترین Mani 1403/6/16 الان که تمومش کردم، خیلی قشنگ بود، و خب عاشقانه بود دیگه منی که زیاد عاشقانه نمیخونم حوصلم سر میرفت ی جاهایی ولی نویسنده چنان قلم عمیق و زیبایی داره که آدم خسته نمیشه و بی صبرانه منتظرم تا کتابایی مثل این رو بخونم.. قشنگ برای چندین بار خوندن عالیه ولی خب من شخصا این کتاب و ی بار بیشتر نمیخونم چون از اولش از همه چیز خبر دارم، ب دلم نمیشینه که بازم بخونم ولی خب پیشنهادش میکنم و برای افراد علاقه مند به رمان های عاشقانه و البته کمی مذهبی، خوبه من خودم اصلا نمیتونم رمان ایرانی یا رمان مذهبی ای بخونم این کتاب هم امانت از کسی گرفتم که خاستم بخونمش اونم ب اصرار شخص مقابلم بود ولی خب بخاطر ژانرش و اینا کتابیه که بزرگسالا هم از خوندنش سیر نمیشن و شخصا ب مادربزرگم پیشنهاد دادمش😞😂 ولی خب آره.. همین دیگه 0 1