زندگی ات را مرتب کن! راهنمایی ساده برای مرتب کردن و سازماندهی ذهن و زندگی

زندگی ات را مرتب کن! راهنمایی ساده برای مرتب کردن و سازماندهی ذهن و زندگی

زندگی ات را مرتب کن! راهنمایی ساده برای مرتب کردن و سازماندهی ذهن و زندگی

اولیویا تلفورد و 1 نفر دیگر
3.2
2 نفر |
2 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

7

خواهم خواند

4

ناشر
سنگ
شابک
9786227383164
تعداد صفحات
102
تاریخ انتشار
1400/1/2

نسخه‌های دیگر

توضیحات

کتاب زندگی ات را مرتب کن! راهنمایی ساده برای مرتب کردن و سازماندهی ذهن و زندگی، نویسنده اولیویا تلفورد.

یادداشت‌ها

          این کتاب در مورد نظم و دور ریختن اثاث اضافه، افراد اضافه و مدیریت درست وسایل هستش و من این کتاب رو به صورت صوتی گوش دادم.
نکته جالب اول کتاب در مورد انقلاب صنعتی بود که می‌گفت بعد از اون تبلیغات بیش از حد باعث شده ما نیاز کاذب به یه سری وسایل پیدا کنیم. باید خرید هامون رو مدیریت کنیم و نیاز های واقعی رو تشخیص بدیم.
در ادامه نکات تمیز نگه داشتن خونه به صورت جزئی گفته شده که جالب بود. 
اولین نکته ای که حین شنیدن کتاب یادم میومد این بود که اکثر کارهایی که توی کتاب پیشنهاد شده رو مامانم قبلا بهم گوشزد کرده بود 😄 

یه جای کتاب میگه برای داشتن مثلا ماشین جدید باید با ماشینی که الان داریم و قدیمی شده، همون‌طور برخورد کنیم که انگار این همون ماشینیه که می‌خوایم بخریمش. اگر به ماشین قدیمیمون رسیدگی نکنیم دو روز دیگه با ماشین جدید هم همین برخورد رو میکنیم و اون هم خیلی زود از کار افتاده میشه. این نکته جالبی برای من بود.

📊ارزیابی کلی: کتاب متوسط و جالبی بود و نکات خوبی داشت. گزینه خوبی برای کتاب صوتیه.👍🥈
نسخه صوتی رو در نرم‌افزار کتابراه به طور رایگان دریافت کرده بودم. کیفیت ضبط و گویندگی هم عالی بود.

        

12

          این کتاب یک کتاب در زمینه مینیمالیسم است، یعنی زندگی کردن با ضروریات را به شما می‌آموزد ، با ترفند ها و مثال های مناسب که یاد میدهد واقعا موارد اضافی را از زندگی خود حذف کنید، اگر اتاق به هم ریخته دارید، اگر سردرگم هستید یا اگر نمی‌دانید از کجا شروع به مرتب کردن زندگی خود کنید، این کتاب مناسبی برای شماست، البته من به شخصه با مینیمالیسم موافق نیستم چون طبق چیزی که در این کتاب خواندم هیچ ارزشی به خاطرات و دلبستگی های انسان نمیدهد و همه چیز را بر مبنای پول و آینده فردی ارزش گذاری میکند، و اینکه منظور از مینیمالیسم ساده زیستن نیست، با موارد ضروری زیستن هست، و لزوما نمیتوان از آن کم خرج زیستن را استخراج کرد، بخصوص که در این کتاب به شدت تاکید بر پول و سرمایه شده ، یعنی حتی گاها خود انسان و هدف های آن را در جهت پول بیشتر تعریف میکند که شخصا مخالف این دیدگاه هستم و معتقدم پول یک جزء ضروری برای زندگی انسان است اما اولویت انسان چیزی جز این است، خدا، خانواده، دوستان، سلامتی، امنیت  و شاید مثال های بیشتری به ذهن شما بیایند برتر از پول هستند.
یک جمله خوبی که در این کتاب مواجه شدم این بود که اگر میخواهیم چیزی بهتر در زندگی مان بدست بیاوریم، باید از داشته های خود حداکثر استفاده را بکنیم تا خداوند بتواند به ما اعتماد کند که از نعمت جدیدش هم بخوبی و درستی استفاده خواهیم کرد تا به ما آن را اعطا کند. باید وفادار باشیم به داشته ها تا بدست بیاوریم.
        

11