معرفی کتاب جان روح اثر گری زوکاو مترجم امیر بهنام

جان روح

گری زوکاو و 1 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

1389/2/19

نیاز به امنیت، ارزش و عشق از تجربه های اولیه و اساسی بشر به شمار می رود که نمی توان آنها را صرفا با فعالیت هایی که مجال زنده ماندن ما را افزایش می دهند، ارضا کرد. اکنون، برای کسب رضایت باید زندگی، خانه، روابط دوستانه و جوامع خود را در خدمت هدفی والاتر، یعنی رشد معنوی به کار بگیریم. هدف از رشد معنوی، فراخواندن انسان به فضایلی والاتر از تهیة پول و غذا است و درک جدید و عمیقی از این که ما که هستیم و چه هدفی داریم؛ به ما می دهد. یادگیری تجربه های درونی خود به عنوان یک اصل اساسی و تجربه های بیرون به عنوان اصل ثانویه، افق تازه ای است که به روی انسان گشوده شده است. چرا که نسل های قبل از ما به اکتشافات دنیای مادی پرداختند و از آن طریق امنیت خود را جست وجو کردند. اما امروزه انسان ها امنیت خود را با جست وجوی علت ناامنی در درون خود و درمان آن تامین می کنند و این راهی برای دست یابی به قدرت حقیقی است. در کتاب حاضر عوامل موفقیت در زندگی با تکیه بر بعد معنویت مطرح و مورد بررسی قرار گرفته است. این عوامل که با  عنوان هایی چون: تغذیة روح، عشق، اهمیت تفکر و... مطرح شده است، موجب می شود شما بتوانیدکیفیت زندگی خود را بهتر کنید.