می خواهی دوست من باشی؟ می خواهی دوست من باشی؟ اریک باتو و 2 نفر دیگر 4.0 5 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 6 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9786000104580 تعداد صفحات 12 تاریخ انتشار 1397/10/25 توضیحات کتاب می خواهی دوست من باشی؟، مترجم ویدا رامین. ادبیات کودک و نوجوان ادبیات فرانسه دهه 2000 میلادی ادبیات داستانی داستان حیوانات گروه سنی مثبت 4 کتاب مصور کتاب کودک لیستهای مرتبط به می خواهی دوست من باشی؟ زینب سادات رضازاده 1402/6/15 کتابهایی با موضوع دوستی 12 کتاب این کتابها را باید با کودکان بخوانیم صحبت کنیم در موردشان، اینکه ما چطور میتوانیم دوستی پیدا کنیم و دوستی خودمان را نگهداری کنیم. این روزها در مدرسه یکی از موضوعات مهم در کنار درس خواندن بحث دوستی هست، خیلی خوب هست معلم ها هم از این کتابها استفاده کنند تا بعضی مسائل و مشکلات دوستی هم درست بشود و بچهها درک کنند بقیه چه احساساتی دارند. 1 16 مریم علویان 1403/4/19 خواندهشدههای ۱۴۰۳ (۳)✅️ 100 کتاب کتاب هایی که در سال ۱۴۰۳ خوانده ام👌 0 1 عبدالله گیوه چی 1402/6/2 مهارت دوستی (دوست یابی) 21 کتاب داستانهایی در مورد روشهای درست یا نادرست دوستیابی و دوست داشتنِ صحیح 0 6 یادداشتها محبوبترین جدید ترین مریم علویان 1403/4/21 نه هرکه آینه سازد سکندری داند! شباهتها همیشه باعث ایجاد پیوندهای عمیق دوستی و نزدیکی نمیشوند. و این نکتهی شگفتانگیز که نویسنده کشف کرده چگونه به زیبایی آن را بگوید: دوستی، حجابها را از بین میبرد. ترسها، پنهانکاریها و نگرانیها جایی در دوستی ندارند چون ذات دوستی است که امنیت ایجاد میکند. ما کنار دوستانمان خودمان هستیم و مثل روابط دوطرفهی ریاضی در دبیرستان (اگر و فقط اگر) این رابطه اسمش دوستی است. 0 0 عبدالله گیوه چی 1402/9/12 داستان موشی که به دنبال دوست میگردد. او سبز بودن را وجه اشتراک مناسبی برای دوست شدن میداند. اما در پایان داستان متوجه میشود که به همان وجه اشتراک هم نیازی نبوده. 0 12 مهدیه فاتح 1403/4/21 ساده، گیرا و جذاب. 0 0