معرفی کتاب سعدی: شاعر زندگی، عشق و شفقت اثر محمدعلی کاتوزیان مترجم کاظم فیروزمند

سعدی: شاعر زندگی، عشق و شفقت

سعدی: شاعر زندگی، عشق و شفقت

0.0 1 یادداشت

ناشر
نامک
1396/4/13

سعدی یکی از بزرگترین شاعران و نثر نویسان در زبان فارسی استو در عصر خود به معرفت و حکمت شهره بود  گاهی گفته میشود که صد سال عمر کرده است.او فرزانه ی بسیار سفر،پندآموزی آزاداندیش و حکیمی به معنای عام و خاص آن بود.
کاتوزیان با ذکر نمونه هایی از آثار منظوم و منثور شیخ،به تحلسل شعر و اندیشه،رفتار و جهان بینی وی می پردازد و در زندگی پر ماجرای او نیز غور میکند محتوای کتاب کاتوزیان،دیدگاهی نوین درباره این شاعر عشق و شفقت و زیبایی عرضه میکند.

در نشر نامک مجموعه‌ای پا گرفته است به نام «سازندگان جهان ایرانی - اسلامی». سرپرست این مجموعه مرتضی هاشمی‌پور است. هاشمی‌پور در مقدمه‌ی کتاب‌ها نوشته: «مجموعه‌ی حاضر در اصل برگرفته از مجموعه‌ی "سازندگان جهان اسلام" به سرپرستی استاد فقید خانم پاتریشیا کرون است... ما شخصیت‌های مرتبط با فرهنگ ایرانی را انتخاب کردیم و دست به کار ترجمه شدیم. ممکن است اثری در این مجموعه به فردی غیرایرانی اختصاص داده شده باشد، ولی آن فرد به دلایل مختلف و در وجوه گوناگون در تاریخ و فرهنگ ایرانی مؤثر بوده است.» از این مجموعه تابه‌حال این کتاب‌ها منتشر شده‌اند:
کریم خان زند نوشته‌ی جان پری، ترجمه‌ی کاظم فیروزمند؛
ابن عربی؛ وارث انبیا، نوشته‌ی ویلیام چیتیک، ترجمه‌ی قاسم کوهدار؛
سعدی؛ شاعر زندگی، عشق و شفقت، نوشته‌ی محمدعلی همایون کاتوزیان، ترجمه‌ی کاظم فیروزمند؛
چنگیزخان، نوشته‌ی میکال بیران، ترجمه‌ی مانی صالحی علامه.

ماه‌نامه‌ی شهر کتاب، شماره‌ی هشتم، سال 1395.