راهنمای سریع ویژوال HTML، XHTML و CSS راهنمای سریع ویژوال HTML، XHTML و CSS الیزابت کاسترو و 1 نفر دیگر 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 1 خواهم خواند 0 ناشر ناقوس شابک 9789643772550 تعداد صفحات 584 تاریخ انتشار 1390/6/28 توضیحات کتاب راهنمای سریع ویژوال HTML، XHTML و CSS، نویسنده الیزابت کاسترو. یادداشتها محبوبترین جدید ترین محمدرضا مزرعی فراهانی 1402/7/19 این کتابو خیلی وقت پیش خوندم؛ زمانی که دبیرستان بودم. یادمه خیلی هم بهش علاقه داشتم. کتاب بسیار روون و خوبیه و تصویری بودنش یادگیری رو خیلی شیرین میکنه. سی اس اس رو هم همراه با آموزش کدهای مربوط اچ تی ام ال توضیح داده. در بین توضیحات، تفاوت اجرای کدها بر روی مرورگرهای مختلف رو هم بیان کرده؛ مثل نت اسکیپ، اپرا و آی ای. البته فکر میکنم الآن این تفاوت ها خیلی مهم نیست. متن اصلی کتاب رو ندیدم تا با ترجمه مقابسه کنم، کتاب رو هم همونطور که گفتم حدود 10 سال پیش خوندم و جزئیات متن رو یادم نمیاد، اما به نظرم ترجمۀ خوبیه چون اچ تی ام ال رو با این کتاب به خوبی یاد گرفتم. برای اونایی که میخوان با اچ تی ام ال آشنا بشن و کامل یاد بگیرنش جدّا پیشنهاد میشه. 0 0