معرفی کتاب خشم کوچولوی من اثر کریستوفر فکیپر مترجم یاسمن خزائی

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
کتاب «خشم کوچولوی من» اثر کریستوفر فکی یر بوده که از مجموعهی سه جلدی «من چهمه» به چاپ رسیده است. این مجموعه در راستای شناخت احساسات عمل کرده و به همین خاطر باعث میشود تا کودک بهتر از قبل خود را بشناسد. در واقع زمانی که کودک با احساسات خود آشنا باشد، آسانتر میتواند خود را مدیریت کند و در مواقع بروز احساسات ترس بر او چیره نمیشود. کتاب «خشم کوچولوی من» برای کودکان چهار تا هشت سال نوشته شده و به آنها کمک میکند تا خشم خود را کنترل کنند. این اثر یک داستان تصویری را روایت میکند و به همین خاطر جذابیت بصری ویژهای را برای کودک ایجاد کرده و از این طریق او را با خود همراه میکند. این کتاب، داستان پسر بچهای را روایت میکند که در بازهای از زندگی خود، احساس خشم را تجربه کرده و نه تنها نمیتواند با آن مقابله کند، بلکه این احساس مدام در او رشد کرده و بزرگتر میشود. زمانی که کودک، احساسی مثل خشم را تجربه میکند ناخودآگاه احساس ناامیدی کرده و همهی این افکار باعث میشوند تا او احساس ناامنی کند. این احساس باعث میشود تا کودک بیش از قبل گریه کند که این واکنش باعث کلافگی او و اطرافیانش میشود. به همین سبب، مهم است که کودک بتواند در این مواقع بر احساس خشم خود غلبه کند و آن را از بین ببرد. کتاب پیش رو به فرزند شما کمک میکند تا آرامش خود را حفظ کند و با استفاده از راهکارهای ارائه شده خشم خود را کمتر کرده و آن را به حداقل برساند. بنابراین کودک باید بپذیرد که این احساس در همهی انسانها وجود دارد اما شیوهی مقابله با آن در هر شخصی متفاوت است. اگر کودک شما زود از کوره در میرود، میتوانید خواندن این کتاب را به او پیشنهاد کنید. از دیگر کتابهای این مجموعه که توسط همین نویسنده به رشتهی تحریر درآمدهاند، میتوان به «دل دلواپس من» و «تب بی تاب من» اشاره کرد.
یادداشتها