معرفی کتاب خاطرات یک بچه مورخ اثر ناهید رحیمی

5.0

ناشر
کتابک
_

سلام دوست من! می‌خوام یه قصه از یه کتاب خیلی خیلی جالب برات تعریف کنم. « خاطرات یک بچه مورخ »

یه روزی، یه بچه بود که پدرش یه عالمه کتاب تاریخی داشت. این بچه خیلی کنجکاو بود و همیشه از پدرش درباره‌ی آدم‌های خیلی خیلی قدیمی می‌پرسید. پدرش که یه تاریخ‌نویس خیلی خوب بود، تصمیم گرفت به پسرش کمک کنه تا با بزرگ‌ترین آدم‌های تاریخ ایران آشنا بشه. اونا با هم ده تا داستان خیلی قشنگ درست کردن که پر از ماجراهای هیجان‌انگیز از زندگی دانشمندان و آدم‌های معروف ایرانی بود. این بچه، همه‌ی این داستان‌ها رو با زبون خیلی ساده و خودمونی تعریف می‌کنه، انگار که داره خاطرات خودشو تعریف می‌کنه. مثلاً یه بار از یه دکتری به اسم الیاس شیرازی گفته که هم‌دوره با خواجه حافظ شیرازی بوده، یا یه بار دیگه از یه دانشمند خیلی باهوش به اسم رستم کوهی گفته که هم ریاضی‌دان بوده، هم منجم و هم چیزهای خیلی زیادی اختراع کرده. این کتاب مثل یه دوست خوب برای بچه‌ها و نوجوان‌هاست. بهشون کمک می‌کنه با دانشمندان و آدم‌های مشهور ایرانی آشنا بشن و ببینن که چقدر کارهای بزرگی انجام دادن. اینجوری، بچه‌ها هم یاد می‌گیرن که می‌تونن خیلی چیزها یاد بگیرن و آدم‌های مفیدی برای جامعه‌شون باشن. کتاب هم خیلی خوش‌اندازه و راحته، نه خیلی بزرگه که خسته‌کننده باشه و نه خیلی کوچیک که چیزی توش جا نشه.

خیلی‌ها که این کتاب رو خوندن، گفتن که خیلی خوب تونسته زندگی و تلاش آدم‌های بزرگ ایرانی رو با زبون بچه‌ها تعریف کنه. اگه دنبال یه کتاب هستی که تاریخ ایران رو با یه زبون شیرین و ساده به بچه‌ها نشون بده و در عین حال هم پر از اطلاعات مفید باشه و هم خیلی حجیم نباشه، این کتاب بهترین انتخابه. این کتاب به بچه‌ها نشون می‌ده که تاریخ فقط یه سری اسم سخت و تاریخ‌های طولانی نیست، بلکه پر از داستان‌های جذاب و آدم‌های الهام‌بخشه.

این کتاب « خاطرات یک بچه مورخ » یه گنجینه است برای بچه‌هایی که می‌خوان با تاریخ ایران دوست بشن. این کتاب به زبون خیلی ساده و خودمونی، داستان زندگی آدم‌های بزرگ تاریخ ایران رو تعریف می‌کنه. انگار که یه دوست داره براتون قصه تعریف می‌کنه. اینجوری تاریخ دیگه خسته‌کننده نیست، بلکه یه ماجرای هیجان‌انگیزه.