0.0 1 یادداشت

1396/10/12

کتاب باغ های امید (دل نوشته ها و نقاشی های بچه های غزه)، مترجم غلامرضا امامی.

لیست‌های مرتبط به باغ های امید (دل نوشته ها و نقاشی های بچه های غزه)

کابوس یک رویامن عروسک گلهانمخواهرم پرنده شد (مجموعه شعر کودک)

فلسطین 1 (کودک نوجوان)

34 کتاب

دیدم چگونه یک شهر / شد لحظه لحظه ویران / باغی که غرق گل بود / خشکید و شد بیابان / دیدم! ولی ندیم / بد تا ابد بماند / رسم زمانه خوبیست / کی رسم بد بماند؟ امروز روز جهانی یتیمان جنگه و همه میدونیم چقدر کودک در غزه در این یک سال مقاومت، یتیم شدن. به همین مناسبت میخواستم کتابهایی که درباره فلسطین برای کودک نوجوان چاپ شده معرفی کنم: 📚 الف) منابعی که مستقیما برای فلسطین کار شده 📊 گروه سنی ب و ج: 📘 کابوس یک رویا؛ زندگی راشل کوری ⬅️ نشر ستارگان درخشان 1398 📘 من عروسک گلهانم؛ خاطرات گلهان دختر یکی از شهدای کشتی آزادی ⬅️ نشر سوره مهر 1397 📘 خواهرم پرنده شد؛ شعر درباره کودکان غزه ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 1397 📘 باغهای امید؛ دل‌ نوشته‌ها و نقاشی‌های بچه‌های غزه ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 1396 📘 قدس رویای ما؛ دل‌نوشته‌ها و نقاشی‌های کودکان فلسطین ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 1364 📘 چه کسی طوفان را آرام خواهد کرد؛ آثار کودکان و نوجوانان جهان پیرامون مقاومت غزه ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 1388 📘 آشیانهای سوخته؛ آثار کودکان و نوجوانان ایران درباره مقاومت مردم غزه ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 1392 📘 شاهد و شرور؛ داستان عملیات وعده صادق ⬅️ نشر جمال 1403 📘 مجموعه ملت قهرمان؛ داستان ملت فلسطین ⬅️ نشر مدرسه 1403 📘 برگه‌های سفید دیوهای سیاه؛ داستان ملت فلسطین ⬅️ نشر کتابک 1403 📘 یونا؛ کمیک استریپ نمادین ⬅️ نشر کمیکا 1403 📘 تو باز می‌خندی؛ شعر ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 1403 📘 موشک کاغذی؛ شعر ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 1403 📘 قهرمانان کوچک؛ داستان کودک فلسطینی ⬅️ نشر جمکران 1403 📘 پاک کن جادویی؛ داستان نمادین ⬅️ نشر جمکران 1403 📘 نگهبان چشمه؛ داستان پرچم فلسطین ⬅️ نشر کانون پرورش فکری (چاپ تمام) 1362 📘 مجموعه قصه‌های فلسطین؛ داستان نمادین ⬅️ دفتر نشر فرهنگ اسلامی (چاپ تمام) دهه 60 و 70 📘 چرا فلسطینی خانه ندارد؛ شعر ⬅️ نشر مثلث عشق (چاپ تمام) 1389 📘 دیروز ایران حالا فلسطین؛ داستان قیام ملت فلسطین ⬅️ نشر کانون پرورش فکری (چاپ تمام) 1380 📘 کودک فلسطینی + کوچولوهای فلسطین + خانه فلسطینی + قصه فلسطین؛ مجموعه کتابهای تقی انصاریان ⬅️ نشر شفق (چاپ تمام) قبل از انقلاب اسلامی 📊 گروه سنی د و ه: 📕 رسته سنگ اندازان رمان؛ نقش نوجوانان فلسطینی در انتفاضه ⬅️ نشر بین الملل 1376 📕 جایی که خیابانها نام داشت رمان؛ ماجراجویی دختری فلسطینی در قدس اشغالی ⬅️ نشر آرما 1394 📕 یک تکه زمین کوچک رمان؛ زندگی پسری فوتبالیست در اشغال ⬅️ نشر افق 1396 📕 درختانی برای یاد بود؛ داستانی از زندگی دختری فلسطینی ⬅️ نشر علم 1400 📕 اسم مستعار پروانه؛ داستانی از زندگی دختری فلسطینی ⬅️ نشر علم 1399 📕 ایلیا و حیفیا؛ داستان نمادین چندجلدی ⬅️ آیین فطرت 1400 📕 راز سنگ سرخ؛ داستان نمادین چندجلدی ⬅️ نشر بیان روشن 1402 📕 راز پرواز؛ داستان نمادین چندجلدی ⬅️ نشر عابد 1384 📕 سرزمین مقدس؛ کمیک استریپ (سفرنامه فلسطین) ⬅️ نشر اطراف 1399 📕 فلسطین + پی نوشتهای غزه؛ کمیک استریپ (زندگی روزانه مردم فلسطین) ⬅️ ناشر!؟ 📕 بیت المقدس؛ تاریخ و فرهنگ قدس ⬅️ نشر مدرسه 1389 📕 دائره المعارف مصور تاریخ فلسطین؛ دانشنامه تصویری ⬅️ نشر سایان 1392 📕 دائره المعارف مصور تاریخ یهودیت و صهیونیست؛ دانشنامه تصویری ⬅️ نشر سایان 1391 📕 حوالی مبارک؛ تاریخ و فرهنگ فلسطین ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 1392 📕 از گلوله تا گنجشک؛ شعر ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 1403 📕 خانه ایستاده است؛ شعر ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 1403 📕 منازعه فلسطین و اسرائیل؛ نگاه تاریخی به درگیریهای معاصر این سرزمین ⬅️ نشر ققنوس 1399 📕 تاریخ مصور فلسطین؛ تاریخ و فرهنگ فلسطین ⬅️ نشر کانون پرورش فکری (چاپ تمام) 1364 📕 فلسطین، فلسطین سرزمین مقدس من؛ داستان ⬅️ نشر ققنوس (چاپ تمام) قبل از انقلاب اسلامی 📚 ب) منابعی که با کلیدواژه‌های مربوط به فلسطین همخوانی داشته و میتوان بطور نمادین از آنها بهره برد. مفاهیمی مثل: 💡زورگویی و ظلم ستیزی و بی عدالتی 💡اتحاد و همدلی و قیام 💡امیدواری و رویا و هدف 💡کمک به هم نوع و مسئولیت اجتماعی 💡شجاعت و صبر 💡وطن دوستی و قهرمانی 📗 به من چه؛ نمادین (مبارزه با ظلم) ⬅️ نشر دارالحدیث 📗 قندیل کوچک؛ نمادین (اتحاد) ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 📗 چطور از شر گرگ خلاص شویم؛ نمادین (اتحاد) ⬅️ نشر شهر تاش 📗 لولا دختر جزیره؛ نمادین (وطن) ⬅️ نشر پرتقال 📗 درسی برای گنجشک؛ شعر نمادین (ناپایداری بدی) ⬅️ نشر کانون پرورش فکری 📗 یک تمساح قیچ قیچ؛ نمادین (تاوان تسلیم) ⬅️ نشر چکه 📗 حالا دیگر میخواهم فکر کنم؛ نمادین (بی‌تفاوت نبودن) ⬅️ نشر شهرقلم 📗 تو یک جهانگردی؛ آوارگان جنگ ⬅️ نشر فاطمی 📗 جاده سنگی صلح؛ آوارگان جنگ ⬅️ نشر نیستان 📗 چرا چرا چرا؛ نمادین (مبارزه با ظلم و اتحاد) ⬅️ نشر سوره مهر 📗 شورش خرگوشها؛ نمادین (آپارتاید) ⬅️ نشر افق 📗 شکل کوسه؛ نمادین (اتحاد) ⬅️ نشر جمکران

یادداشت ها