معرفی کتاب قتل های الفبایی اثر آگاتا کریستی مترجم مصطفی خلیلی سلامت بخش کتابعمومیداستانانگلیس قتل های الفبایی آگاتا کریستی و 1 نفر دیگر 5.0 5 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 16 خواهم خواند 3 ناشر خانه فرهنگ و هنر گویا شابک 9786223122200 تعداد صفحات 339 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب قتل های الفبایی، مترجم مصطفی خلیلی سلامت بخش. لیستهای مرتبط به قتل های الفبایی مبین 1403/2/28 رمان هایی که گذاشتنش رو زمین سخته! 36 کتاب یه لیست از رمان های جنایی که دور هم جمع شدن تا آدرنالین خون شما رو ببرن بالا 0 11 یادداشتها محبوبترین جدیدترین EUOROS HOLMES 1404/3/23 خب خب من اومدم اینکه کل مدت یه دلهره عجیبی رو دنبال میکرد و قاتل هم کل مدت مسخره شون میکرد یه حرص خاصی درونم به وجود میاورد که باعث میشد بخوام بخونمش و پایان خیلی جالبی هم داشت همه تصوراتت در اواخر کتاب به هم می ریخت و از طرفی هم نویسنده هیچ تلاشی برای تبرئه هیچ کدوم از شخصیت ها نکرده بود و این تو بودی و سردرگمی:) و شخصیت ها... عالی بودن! به شدت پیشنهاد میکنم مخصوصا اگه از دردسر های شرلوک هولمز و جیمز موریارتی تو سریال شرلوک خوشتون اومده باشه؛) 0 20 میکو 1404/3/19 بهترین کتاب آگاتا کریستی✨✨ 0 1