معرفی کتاب کتیبه ژنرال: قمحانه اثر اکبر صحرایی کتابعمومیداستانایران کتیبه ژنرال: قمحانه اکبر صحرایی و 3 نفر دیگر 3.8 4 نفر | 2 یادداشت جلد 2 خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 6 خواهم خواند 2 ناشر شهید کاظمی شابک 9786226609524 تعداد صفحات 396 تاریخ انتشار 1399/6/13 نسخههای دیگر نشر شهید کاظمی توضیحات کتاب کتیبه ژنرال: قمحانه، ویراستار ساناز مجرد. یادداشتها محبوبترین جدیدترین Ayda 1402/6/6 +دُرسه کاکو ما آردمون رو بیختیم و الکمون رو آویزون کردیم؛اَمو یه آن،شیطون رفت تو پوُسم که نکنه تو جنگ قسر در رفتم تا با سیل و سنگ کوه له و لورده بشم. -جالبه! +چی جالب بود کاکو؟ -این که ترس یکی مثل شما،از نوع کشته شدنه؛نه اصل مرگ! 0 0 اکبر اکبری 1402/3/26 سلام. نویسنده رمان کتیبه ژنرال اکبر صحرایی است و اشتباه اسم ویراستار زده شده. رمانی خواندنی از تاریخ نیم قرن اخیر ایران. حوادث انقلاب ترورها، کودتاه و هشت سال جنگ لیران و عراق و در ادامه مدافعانحرمو داعش اثری داستانی و خواندنی از نویسنده حرفه ای معاصر . اسکندری شخصیت عجیب که راوی اتفاقات ناب و بکر است. 0 1