معرفی کتاب شب به خیر زامبی اثر جیمز پرلر مترجم Maedeh Mortazavi کتابکودک۷ تا ۹ سال شب به خیر زامبی جیمز پرلر و 4 نفر دیگر 3.3 3 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 3 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر نشر کتاب چ شابک 9786226839808 تعداد صفحات 90 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب شب به خیر زامبی، مترجم Maedeh Mortazavi. لیستهای مرتبط به شب به خیر زامبی نشرچشمه 1403/11/7 نظرسنجی چشمهخوان - کودک و نوجوان 91 کتاب کتابهای منتشرشده در ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ 2 108 یادداشتها محبوبترین جدیدترین راضیه بابایی 1402/2/2 کتابی با جلد تیره و تصویر گری های سیاه از مجموعه قصه های ترسناک که چشمه به چاپ رسانده است. تعداد صفحات کم و فونت بزرگ است.در یک ساعت خوانده می شود.ترجمه روان است.در مورد ترسناک بودن یا نبودن آن نظری ندارم.باید آخر شب،یا فضای تاریک، کتاب را به مخاطب کتاب بدهی و بعد در مورد ترس از او بپرسی. در زمینه محتوا فقط باید بگویم صرفا سرگرمی است. البته رگه های باریکی از اصول اخلاقی لا به لای داستان سوسو می زند. داستان در مورد حمله زامبی هاست و مقابله چند بچهی دبستانی با جنابان زامبی .همه چیز قابل حدس است.علاوه بر اینکه نقد شدیدی به این مطلب دارم که برای تولید محصولات وحشت،چرا دست به دامن زامبی تولید آمریکا می شویم و این همه غول و دیو و مار و...وطنی را رها می کنیم ،داستان در جایی تمام شد که هنوز گره و سوالی باقی مانده بود و من جایی روی جلد ندیدم که این کتاب قسمت اول از یک سری دنباله دار است که برای مخاطب +۹کتاب ضعف بزرگی است. خلاصه دلم نمی آید بگویم پولتان را هدر این کتاب کنید.مگر بچه ای به شدت عاشق ژانر وحشت داشته باشید! #ژانر_وحشت #ترس #هیجان #قصه #موجودات_خیالی 0 2 مهدی خرمی 1401/8/11 وای چه کتاب ترسناکی!!! 0 11