معرفی کتاب فرار فرانسوی: تراژدی رفتارها اثر پاتریک دویت مترجم مهدیه عباس پور کتابعمومیداستان فرار فرانسوی: تراژدی رفتارها پاتریک دویت و 2 نفر دیگر 3.5 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 6 خواهم خواند 3 ناشر نون شابک 9786226652827 تعداد صفحات 232 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب فرار فرانسوی: تراژدی رفتارها، ویراستار بهنام شهبازی. یادداشتها محبوبترین جدیدترین chino 1404/3/23 جالب بود. شخصیت ها تازه بودن برام. رفتارشون جدید بود. نویسنده تونسته بود حال و گذشته رو خوب بهم ربط بده و منسجم نگه داره. همهی شخصیت ها نقش خودشون رو انجام دادن. هیچکس خارج از رول بازی نکرد. فرانسس...تا حالا همچین کارکتری ندیده بودم. خیلی از شناختنش لذت بردم. اینکه اینقدر شخصیت ها بهم تنیده بودن و در عین حال زندگی خودشون رو دنبال میکردن رو دوست داشتم. پاریس شهر خوبی برای مردنه. خوندن این کتاب رو خیلی طول دادم با اینکه میشد یه روزه جمعش کرد. شاید اگه سریع تر میخوندمش هیجان بیشتری داشتم که ابراز کنم ولی الان فقط یه حس خوب دارم؛ حس خوبی که از همراهی آدمای خوب میگیرم. 0 0