معرفی کتاب چستر راکون و بوسه خداحافظی اثر اودری پن مترجم شهلا انتظاریان کتابکودک۷ تا ۹ سال چستر راکون و بوسه خداحافظی اودری پن و 2 نفر دیگر 4.0 4 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 9 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر بازی و اندیشه شابک 9786229647837 تعداد صفحات 32 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب چستر راکون و بوسه خداحافظی، تصویرگر باربارا گیبسن. لیستهای مرتبط به چستر راکون و بوسه خداحافظی فاطمه جعفری 1402/9/14 اضطراب جدایی 6 کتاب برای شروع جذب مهدکودک و مدرسه کتابها و داستان ها یه عامل خیلی موثر و کاربردی هستن .. بخصوص اگه گیشهای نباشن و با داستان پردازی قشنگی همراه باشن .. اینجوری کودک خودش رو جای اون شخصیت میذاره و در شرایط امن اون جدایی رو تجربه میکنه .. و بعضی کلید واژه ها هم برای آرامش کودک میتونه کاربردی باشه مثل بوسه جادویی تو کتاب دستی که بوسه میزند که به ما تو پروسه جذب خیلی کمک کرد ❤️ 0 5 یادداشتها محبوبترین جدیدترین طیبه اژه ای 1402/3/30 مناسب برای مواجهه ی بچهها با اسبابکشی، خونهی جدید و مدرسهی جدید 0 0 فاطمه جعفری 1402/9/23 اگه دارین اسباب کشی میکنین یا همچنان برای اضطراب جدایی دنبال کتابای متنوع هستین و این کتاب رو انتخاب کردین حتما اول جلد قبلیش رو تهیه کنین .. 🔴 «دستی که بوسه میزند» چون این داستان در ادامه همون هست و از کلید واژههاش استفاده کرده و کودک باید درجریان بوسه جادویی باشه تا با این کتاب هم خوب ارتباط بگیره 🖐️ 0 1 رعنا حشمتی 1401/12/11 چقدر دركش میکردم. دل كندن از خونه، رفتن به خونه جديد.. اون نخواستنه. 0 1