سوپ جوجه برای روح سوپ جوجه برای روح مارک ویکتور هنسن و 3 نفر دیگر 4.2 7 نفر | 5 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 2 خواندهام 13 خواهم خواند 3 ناشر نسل نواندیش شابک 9789642361724 تعداد صفحات 152 تاریخ انتشار 1390/9/22 توضیحات کتاب سوپ جوجه برای روح، مترجم ثریا شریفی. یادداشت ها محبوبترین جدید ترین داریوش جوادزاده 1402/5/9 این کتاب رو از کتاب فروشی خریده بودم اثر مار ویکتور هنسن و جک کنفلید در مورد داستانهای کوتاه واقعی که انگیزشی بودن و اثر فوق العاده ای تو روحیه داره برای همه پیشنهاد میکنم حتی مبتدی ها ،کتاب از تکه داستانهای کوچک ولی واقعی جمع شده که برای هر روز یک داستان تجویز شده برای این که انرژی و روحیه از دست دادتون رو دوباره به دست بیارین بهتره این رو شما هم بخونید 0 6 مینا 1402/11/2 0 0 صبا زاداحمدی 1403/5/24 این کتاب رو همه ی معلم ها باید بخونن این کتاب سرشار از عشق و زیباییه و این داستان ها در روح و خون یک معلم واقعی نفوذ میکنه و باعث میشه ادامه ی مسیر رو زیباتر طی کنیم🙏🙃 0 0 حسن علی محمدی 1401/8/13 کتاب سوپ جوجه برای روح مجموعه ای از داستان ها و تجربه حقیقی افرادی است که قطعا خواندن آن ها باعث تامل و تفکر ما خواهد شد و شاید زندگی ما را عوض کند عالی عالی عالی 0 7 عارفه مومن زاده 1403/5/23 هر چند وقت یکباری چند تا داستانهاش رو می خونم و حالم خوب میشه باهاشون 0 2