معرفی کتاب من فقط دو نفر را کشته ام اثر هادی خورشاهیان

ناشر
هیلا
9786226209113
1398/7/6

«رامین یوسفی»، مردی است که به همراه دوستش «عزت الله یعقوبی» در فروش ملک و زمین فعالیت می کند. آن ها با ترفندهای گوناگون خریداران و فروشندگان را فریب می دهند و در هر معامله مبلغ هنگفتی را به جیب می زنند. تا اینکه یک روز یعقوبی از شرایط فعلی ابراز نارضایتی می کند و از رامین می خواهد که به کمک هم وارد کار قاچاق بشوند؛ برنامه اول برای آوردن جنس به تهران طراحی می شود و رامین راهی بندر می شود اما... .

yaghoob samsami

yaghoob samsami

متن از توضیحات معرفی کتاب:
(قهرمان این رمان، در بحبوحه نابسامانی روابط خانوادگی و در کشاکش شکایت شاکیان یک پرونده کلاهبرداری، به جرم قتل بازداشت می شود. در اولین فرصت نگهبان بازداشتگاه را مجروح می کند و از کلانتری می گریزد، در پی اتفاقات بعد از فرار، بلافاصله درگیر ماجرای قتل دیگری می شود. پس از مدت کوتاهی که با افراد خلافکار هم خانه می شود، هراس از کشته شدن از آن خانه که حالا برایش به زندانی دیگر تبدیل شده فراریش می دهد و درست همان روز خودش را وسط ماجرای حیرت انگیز دیگری می بیند که به قاچاق اسلحه یا عتیقه شباهت دارد. از مهلکه بعدی نیز جان سالم به در می برد، ولی در مرز آبی ایران و پاکستان دستگیر می شود. در زندان قتل دیگری به پرونده اش اضافه می شود. بعد از آن به جرمی امنیتی بازداشت می شود و پشت سر هم برایش ماجراهای هولناک اتفاق می افتد.)
شخصیت پردازی ها به اندازه و پرش های داستانی و اتفاقات پی در پی و عجیب و غریب که برای شخصیت اول میفته و هم طنز تو خودش داره هم روان شناسی و هم پرداختن به درگیری های خانوادگی داستان رو خوندنی و جذاب کرده.
از کتاب هایی که با نثر روون و جذابش واقعا جا داره تو داستان های جنایی پلیسی بیشتر دیده بشه و از نمونه های عالی این ژانر هست.