معرفی کتاب قصه ی گرگ اثر ویلیام مکلیری مترجم شهناز صاعلی

قصه ی گرگ

ویلیام مکلیری و 3 نفر دیگر
4.0

1398/12/11

این کتاب جذاب درباره  یک پدر و پسر پنج ساله اش، میشل و بهترین دوست میشل، استفان. این  یک قصه  گرگ است و یک شب موقع خواب، شروع می شود و همین طور در شب های دیگر، موقع خواب و در روز تعطیل با گردش رفتن به ساحل و به پارک، در قسمت های پی درپی، با فوت وفن های برانگیزنده، ادامه پیدا می کند. والدو، گرگ گرسنه، یواشکی برای بردن مرغ رنگین کمان، به لانه ی مرغ می رود، اما جیمی، پسر کشاورز، همان موقع از راه می رسد. پس از آن معلوم نیست بعدش چه اتفاقی می افتد، پسرها مدام وسط قصه می پرند و قصه با سرعت پیش می رود و والدو گرچه به شامش نمی رسد، اما دسر می خورد.

نرگس چند ماهی است به صورت ناگهانی عاشق گرگ و موجودات ترسناک شده و من هم، گرچه تلاش می کنم نترسانمش، دنبال کتاب های گرگی و هیولایی هستم. سرچ که می کردم به این کتاب رسیدم و تاریخ نگارشش (1947) به شدت کنجکاوم کرد. از طاقچه گرفتم و بسیار بسیار از خواندنش لذت بردم.
کتاب در مورد یک پدر و پسر است و قصه ای که در مورد یک گرگ با هم می سازند، اوایل قبل از خواب پسرک و بعدتر در گردش هایشان با دوست پسرک (استفان).
اول اینکه موقع خواندن اصلا قدیمی بودن و کلاسیک بودنش به چشم نمی آید. یعنی هم از نظر محتوا و هم نوع ارتباط پدر و پسر کاملاً به روز است. ترجمه هم روان و عالی است. دوم اینکه نرگس معمولا قبل از خواب می خواهد از خودم قصه بگویم که برای من سخت ترین کار دنیاست. از نظر روش قصه ساختن و درگیر کردن بچه با قصه، راهنمای بسیار بسیار خوبی برای والدین است.
سوم اینکه یک مقدار طولانی است و من برای بلندخوانی انتخابش نمی کنم. به نظرم به جز والدین، برای کلاس سوم تا ششم هم انتخاب مناسبی است. مخصوصاً شخصیت پردازی میشل و استفان و جیمی برای پسربچه ها جالب خواهد بود.