راسل دی رابرتس و 1 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

1400/10/11

الگوریتمها و برنامهها دادهها را تجزیه و تحلیل میکنند و به شما میگویند که چگونه ترافیک را دور بزنید ، چه کتابهایی را بخرید، چه موسیقیهایی را گوش دهید، و حتی با چه کسی قرار ملاقات بگذارید اغلب با نتایج عالی. اما وقتی با تصمیمات بزرگ زندگی روبرو می شوید وقتی وارد هزارتوی مشکلات میشوید مثل این که با چه کسی ازدواج کنید، بچه دار شدن، کجا نقل مکان کنید، چگونه زندگی خوبی داشته باشید مشکلاتی که که با اندازه گیری یا محاسبه قابل حل نیستند، چه می کنید؟در هزارتوی مشکلات میزبان محبوب پادکست EconTalk راس رابرتس به عقل گرایان متحیر راهی برای رسیدگی به این مشکلات ارائه می دهد. او پیشنهاد میکند زمان و انرژی کمتری را در مسیری که بیشترین خوشبختی را وعده میدهد صرف کنید و زمان بیشتری را برای این که بفهمید واقعا میخواهید چه کسی باشید، صرف کنید. او از تجربیات هنرمندان، نویسندگان و دانشمندان بزرگ گذشته استفاده میکند که راههای خلاقانهای برای پیمایش بزرگترین سوالات زندگی پیدا کردند. و او راهبردهایی را برای کاهش ترس و از دست دادن کنترل ارائه می کند. در نهایت، رابرتس از ما میخواهد که خود و زندگیمان را کمتر بهعنوان مشکلی که باید حل شود ببینیم بلکه به زندگی مثل ماجرایی که باید تجربه شود نگاه کنیم. هیچ تصمیم درستی در انتظار کشف شدن توسط یک اپلیکیشن یا تحلیل منطقی نیست. واقعیت سخت تر از این است و شاید کمی جالب تر.