معرفی کتاب از جنبش تا نظریه اجتماعی: تاریخ دو قرن فمینیسم اثر حمیرا مشیرزاده از جنبش تا نظریه اجتماعی: تاریخ دو قرن فمینیسم حمیرا مشیرزاده 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 4 خواندهام 2 خواهم خواند 6 ناشر شیرازه کتاب ما شابک 9647768303 تعداد صفحات 604 تاریخ انتشار 1383/4/27 نسخههای دیگر نشر شیرازه کتاب ما توضیحات کتاب از جنبش تا نظریه اجتماعی: تاریخ دو قرن فمینیسم، نویسنده حمیرا مشیرزاده. یادداشتها محبوبترین جدیدترین صاد 1403/10/17 کلیتش رو بخوام بگم برای شروع کتاب خوبیه. یه جاهایی سنگین و کسلکننده ممکنه به نظر بیاد ولی من زیاد نمیتونم در این زمینه نظر بدم چون از تاریخ خوشم میاد، دیگه چه برسه به تاریخ آمریکا با اون همه تناقض و هیجان. موج اول و سوم رو به نظرم منصفانهتر روایت کرده بود و مشخصه که نویسنده از پست مدرنیسم خوشش میاد. گستردگی مباحثی که پوشش داده هم نقطهی قوتشه و هم ضعف: از جهتی تقریبا تو همهی حوزهها یه جایی برات گذاشته که بری بیشتر بخونی، ارجاعها هم معمولا درستن. من چون همزمان موج سوم رو جای دیگه میخوندم میتونم بگم که سراغ همهچی رفته و حداقل یه اسم داری برای پیگیری بیشتر. از طرفی بیشتر کتاب معدود به آمریکاست که خودش جالبه ولی من خوشم میومد اگه میشد نگاه مقایسهای هم داشته باشیم. دیگه اون گستردگی اجازه رو نداده گویا به نویسنده،. به علاوه شاید اصلا دغدغهش هم نبوده. 0 0