معرفی کتاب بازاریابی در صنایع خلاق و فرهنگی اثر سجاد خانی

بازاریابی در صنایع خلاق و فرهنگی

سجاد خانی و 2 نفر دیگر
0.0 0 یادداشت

_

پیتر دراکر یکی از بزرگترین صاحب‌نظران دانش مدیریت می گوید مدیران امروز دو وظیفه اساسی دارند: بازاریابی و نوآوری.

و مسلماً هر چه محیط رقابتی‌تر شود نیاز به نوآوری و بازاریابی نیز بیشتر می شود. درست مانند بازار محصولات فرهنگی.

محصولات فرهنگی در جنبه‌‌های مختلف زندگی روزمره ما حضور دارند: مطالعه کتاب، تماشای فیلم، خرید لباس، مبله‌کردن منزل و استفاده از بازی‌های ویدیویی. علی‌رغم گستردگی بازار محصولات فرهنگی، ظهور فناوری‌های ارتباطی موجب شده که رقابت در این حیطه نیز شدت گیرد.

محصولاتی که به اندازه کافی نوآوری ندارند یا به خوبی بازاریابی نشده‌اند به تدریج از بازار حذف شوند. .به همین خاطر طی سال‌های گذشته زیست‌بوم فرهنگ بیش از هر زمان دیگر محتاج نوآوری و بازاریابی شده است.

در این کتاب ضمن تشریح جدیدترین نظریه‌های مدیریت بازاریابی و فروش محصولات فرهنگی، ایده‌هایی کاربردی و راه‌حل‌های نوآورانه برای بازاریابی محصولات متنوع این حوزه ارائه و به سؤالات پاسخ داده شده است:

بازاریابی برای محصولات فرهنگی چه تفاوتی با بازاریابی برای سایر کالاها و خدمات دارد؟
    با تحقیقات بازاریابی چگونه شناخت بهتری از رفتار مخاطب و رقیب کسب کنیم؟
    چگونه مخاطبان محصولمان را بخش‌بندی کنیم و جذاب‌ترین بخش را هدف بگیریم؟
    در روزگاری که همه در معرض انبوه پیام‌های تبلیغاتی قرار گرفته‌اند چگونه توجه مخاطب را به محصولمان جلب کنیم؟
    چگونه محصول فرهنگی را بهتر توزیع کنیم و بیش از پیش بر روی قفسه فروشگاه‌های فرهنگی دیده شویم؟
    در قیمت‌گذاری محصول فرهنگی به چه مواردی دقت کنیم؟