معرفی کتاب تربیت متشخصانه اثر سیدعلیرضا تراشیون تربیت متشخصانه سیدعلیرضا تراشیون 5.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 2 خواهم خواند 2 ناشر دفتر نشر معارف شابک 9786004416467 تعداد صفحات 118 تاریخ انتشار 1403/4/1 توضیحات کتاب تربیت متشخصانه، نویسنده سیدعلیرضا تراشیون. لیستهای مرتبط به تربیت متشخصانه ابراهیم حاتمی 1404/6/6 تا حالا برترین های تربیت اسلامی روخوندی؟🌱📚 40 کتاب «لیست کتب و منابعِ مرتبط به رشته اخلاق و تربیت اسلامی» طبیعتا بر اساس تجربه، جستجو و سلیقه بنده است🙂👍🏻 واضحه که کامل نیست...📚 ولی سعی کردم بهترین هارو لیست کنم🌱 *هدف این لیست: ۱. خودم مطالعه کنم. ۲. یک لیست و سیر داشته باشم. ۳. علاقمندان به این موضوع هم آشنا بشن با این کتب. امیدوارم برای شما هم مفید باشه.🌹 * اگر کتاب خاصی رو در نظر دارید که مرتبط با این موضوع هست و در لیست وجود نداره👇🏻 خوشحال میشم معرفی کنید و به لیست اضافه کنم📖 * کتاب های آقای عباسی ولدی در این لیست نیست🙌🏻 سپاس از همراهی و توجهتون🙏🏻 #بروز_رسانی_میشود #پیام_ضمیمه_درکامنت_ها_مهم_است 3 7 یادداشتها محبوبترین جدیدترین حسن مجیدیان 1404/6/9 تربیت متشخصانه یکی از کتب مفیدی که این چند روزه خواندمش، تربیت متشخصانه به قلم استاد تراشیون بود. کتاب در درجه ی اول برای اولاددار هاست و بعد هم به کار مربیان تربیتی می آید. تعریف تربیت متشخصانه، فواید تربیت متشخصانه، شاخصه های تربیت متشخصانه و آسیب ها و بیماری های شخصیتی، چهار فصل کتاب را تشکیل دادهاند. کتاب با مثالهای عینی و شیرین؛ جنبه ی کاربردی خوبی یافته است. ارزش خواندن دارد. نشر معارف چاپش کرده. 0 0