طلسم لوناری عمومیداستانایران طلسم لوناری مصطفی اوصانلوی 4.0 1 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 5 خرید از کتابفروشیها ناشر پیدایش شابک 9786222440787 تعداد صفحات 272 تاریخ انتشار 1399/12/18 توضیحات کتاب طلسم لوناری، نویسنده مصطفی اوصانلوی. لیستهای مرتبط به طلسم لوناری Fatima کتاب هایی به قلم نویسندگان ایرانی 66 کتاب همه ژانر<📚> 1 28 نسرین سان مگه فانتزیِ ایرانی هم هست؟ 51 کتاب این لیست از کتاب هایی تشکیل شده که من قبل از اومدن به بهخوان نمیدونستم وجود دارن! از وقتی فهمیدم شروع کردم به جمع کردن یه لیست برای خودم تا بخونم(به شدت مشتاق خوندنشونم) و حالا این لیست اینجاست تا بقیه هم ازش استفاده کنن♡ پ ن ¹: اگر کتاب دیگه ای میشناسید بگید حتما! پ ن ²: و اگر کتابی رو از لیست خوندید نظرتون رو توی کامنتا بگید تا بقیه هم استفاده کنن و لذت ببرن 56 213 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زهرا حمزه 1402/4/6 ای کاش نویسندههای جوونی مثل مصطفی اوصانلوی بیشتر بنویسن. سراسر لذت بردم از خوندن کتاب. طلسم لوناری فضاسازی و قصهگویی خوبی داره، در خیلی از بخشهاش از وقوع اتفاقات غیر منتظره بسیار شگفتزده شدم. شخصیتپردازی و همچنین خرق عادتهای مناسبش هم برام لذتبخش بود، مسائل و جزئیاتی هم داره که علیرغم هشت ساله بودن شخصیت اصلی داستان، کتاب رو برای گروه سنی بالای پانزده سال مناسب میکنه. در کل توصیه میکنم به خوندن کتابهای نوجوان تالیفی. 0 0